Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 sep 2012 - Anul XVII, nr. 221 (5126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Mircea Dinescu şi halatul lui Hugh Hefner

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Plai cu boi”, nume ce s-a dorit o miştocăreală inteligentă a celebrului „Playboy” – era titlul revistei ăleia scoase pe tarabele presei româneşti de talentatul peltic Mircea Dinescu. Marea sa găselniţă era că, în antiteză cu nudurile perfecte din revista de peste Ocean, el prezenta nuduri ironice, cu vedete ca Mona Muscă şi Maia Morgenstern.

O publicaţie care nu s-a ridicat nici până le deştu’ mic de la piciorul  „Playboy”-ului, asta şi pentru că Dinescu n-are bani să-şi cumpere un halat ca al lui Hugh Hefner. Şi chiar dacă şi-ar cumpăra, tot ar sta pe el ca pe un ţigănuş oarecare.

Cu toată diferenţa de statură dintre cele două reviste, în paginile din „Plai cu boi” au semnat nume de prestigiu, precum delicatul poet Emil Brumaru sau filozoful mâncăcios Andrei Pleşu. Alături de ei, îşi depunea iscălitura şi actualul şef al televiziunii publice: harbujelul ăla, al cărui nume mereu îmi scapă. Aşa, ăla care-a fost mariat cu o morsă ce i-a fost consilieră lui Băsescu.

Săftoiu, aţi zis? Posibil. Chiar nu-mi mai amintesc.

Nu mai ştiu dacă revista „Plai cu boi” mai apare sau nu, la fel cum nu mai ştiu nimic de altă ctitorie ieftină de-a lui Dinescu, „Aspirina săracului”. Altă denumirea de maidan, fiindcă ştim cu toţii că prin „aspirina săracului” este numit actul sexual, care aduce transpiraţia vindecătoare a răcelilor.

Dar să n-o dăm cu totul spre critică şi să admitem că „Plai cu boi” avea şi părţi bune. Una dintre ele era rubrica intitulată „Ne enervează”, unde erau trecute în revistă cele mai scoţătoare din pepeni atribute ale persoanelor publice. Zâmbetul lui Iliescu, aroganţa lui Năstase, pipa de filfizon a lui Mihai Răzan Ungureanu...

Că veni vorba, pe mine ştiţi ce mă enervează? Că nu ascult radio de 15 ani şi cu toate astea plătesc la fiecare factură o taxă de 5 lei. Când a fost întrebat despre taxa asta, Năstase a justificat-o că omul îşi plăteşte posibilitatea de a avea un radio.

Iaca de aia eu zic că Năstase stă foarte bine unde stă.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Dinescu şi halatul lui Hugh Hefner.
 Vizualizări articol: 1212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mircea Dinescu şi halatul lui Hugh Hefner5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Du-te si da o declaratie la E-on ca sa scapi stres trimis de
(22 sep 2012, 11:03:19
Se vede ca esti un narcisit si tot dai tarcoale la revista. Daca mergi si faci o mancare cu Dinescu la conacul lui, sigur ai sa-i ridici osanale.
1.1  RE: Du-te si da o declaratie la E-on ca sa scapi stres trimis de
(22 sep 2012, 11:07:10
Am fost baiat finut si nu ti-am zis narcisist.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei