Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iul 2012 - Anul XVII, nr. 175 (5080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefectul consideră că referendumul s-a desfăşurat corect în judeţul Suceava

Luni, 30 Iulie 2012 (15:52:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a anunţat luni că referendumul pentru demiterea preşedintelui României s-a desfăşurat corect în judeţul Suceava. Sinescu a arătat că pe toată perioada campaniei electorale, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava raportează un număr de patru incidente, două în mediul urban şi două în mediul rural. El a adăugat că potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în ziua alegerilor s-au produs 16 incidente electorale, din care şapte în mediul urban şi nouă în mediul rural. Pentru două incidente s-au întocmit dosare penale, în două cazuri s-au constatat contravenţii, iar în 11 situaţii incidentele nu s-au confirmat. Prefectul a mai spus că a existat o situaţie în care IPJ Suceava şi-a declinat competenţa către Biroul Electoral Judeţean.

„Consider că referendumul s-a desfăşurat corect în judeţul Suceava, în condiţii de transparenţă şi legalitate, iar numărul incidentelor electorale a fost minor şi nu a afectat desfăşurarea procesul electoral şi climatul de ordine şi siguranţă publică”, a precizat prefectul judeţului Suceava. Florin Sinescu a arătat că cele aproximativ 1.500 de cadre din toate structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi-au făcut datoria şi au asigurat măsurile de ordine în zona secţiilor de votare pentru prevenirea incidentelor de orice natură.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul consideră că referendumul s-a desfăşurat corect în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul consideră că referendumul s-a desfăşurat corect în judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Singura iesire din impas a Romaniei este Dumnezeu trimis de
(31 iul 2012, 08:07:12
Domnule prefect as vrea sa va spun ca nu-i chiar asa.De ce cei de la USL au facut presiuni asupra oameniilor prin sate ca sa mearga la vot ? Am vazut cu ochii mei si duminica prin oras a trimis copii,tineri sa-i induplece pe oameni sa voteze ptr viitorul lor. Care viitor? Corupt? Cu ce sunt mai buni Usl-isti decat Pdl-sti? Poate la furat si plagiat.Noi am ajuns asa de jos ca tara pentru ca l-am dat pe Dumnezeu la o parte si ne-am facut legii dupa bunul plac al nostru.Nedreptatea,hotiile, minciuna,curviile,mandria, ucideriile(avorturile), sodomiile, etc. au luat amploare. De asta avem seceta. De asta merge asa de rau si politic si in orice domeniu. Haideti sa ne intoarcem cun fata spre Dumnezeu si sa ne cerem iertare, ca El sa se indure de noi ca de altfel vom merge din rau inspre mai rau.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei