Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iul 2012 - Anul XVII, nr. 175 (5080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor vede partea plină a paharului în urma referendumului

Luni, 30 Iulie 2012 (14:55:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, Cătălin Nechifor, vede partea plină a paharului în urma referendumului de demitere a preşedintelui suspendat, Traian Băsescu, referendum care, după toate datele, ar putea fi invalidat din cauză că la vot nu s-au prezentat jumătate plus unu din cei înscrişi pe listele electorale permanente. Nechifor a declarat că referendumul a scos în evidenţă faptul că la Suceava USL a crescut în preferinţele electoratului, obţinând cu 72.183 de voturi mai multe decât la alegerile locale din 10 iunie. El a arătat că, la referendum, 208.721 de suceveni au spus DA demiterii lui Traian Băsescu, în opinia lui aceste voturi reprezentând practic voturi pentru USL. El a amintit că la locale USL a strâns 136.538 de voturi. „Asta nu poate decât să ne bucure, pentru că în timpul relativ scurt din data de 10 iunie până pe 29 iulie am reuşit să convingem  nu doar noi de necesitatea unei schimbări până la capăt la nivel naţional. Dacă ne uităm în trecutul recent, vom constata că în acest moment trendul politic la Suceava este categoric spre roşu, spre PSD. Am avut o cădere electorală în perioada 2000-2009, după care ne-am revenit încet. Acum suntem în mod categoric în preferinţele sucevenilor. Suntem prima formaţiune politică, alături de PNL, desigur, ca intenţie de vot, şi asta ne pune în situaţia în care să fim mai responsabili şi mai conştienţi de ceea ce e nevoie pentru Suceava”, a declarat Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor vede partea plină a paharului în urma referendumului.
 Vizualizări articol: 968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor vede partea plină a paharului în urma referendumului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(31 iul 2012, 08:15:40
Domnule Nechifor, dar din aceste voturi cate s-au furat? Vreti sa spuneti ca sunteti asa de corecti? De ce nu a fost un al2lea tur de scrutin la locale dacasunteti atat de coresti? De ce trebuie sa amenintati oamenii sa mearga la vot ? de ce nu-i lasati sa mearga de buna voie.Voi prostiti pe cei batrani dar pe tineri nu-i puteti.Ca sigur nu mai ieseati. Lasati omul sa-si duca mandatul pana la capat. Cate prostii si hotii a facut Iliescu, a vandut tara impreuna cu Nastase si cu altii in cei 10 ani si nu l-a dat nimeni jos si acum veniti si ii bagati lui Basescu si ceea ce ati facut voi.~Ca numai el e de vina pentru ceea ce este in tara~. Hotul de Voiculescu se afisa pe panouri cu reclama ca mai trebuie sa puna mana pe justitie. de asta ati chemat oamenii la referendum nu ca v-ar pasa cu adevarat de oameni.,Dar de fapt justitia trebuie sa puna mana pe el ,pentru toate hotiile lui.
2.   Comentariu trimis de
(31 iul 2012, 08:19:28
Noi romanii de asta nu am vrut sa mergem la vot pentru ca am vazut hotiile voastre.Am vazut si la sectiile de votarenu s-au mai imbulzit atat de multi ca la locale. Batea vantul.Sa nu credeti ca noi oamenii nu va urmarim ce faceti.Un partid mai parsiv ca USL-ul(PSD) nu am mai vazut.Din cate ati promis cate ati facut? Nimic, doar voi v-ati imbogatit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei