Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mar 2012 - Anul XVII, nr. 75 (4980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: Sorin Frunzăverde a greşit atunci când a plecat din PD-L

Vineri, 30 Martie 2012 (16:24:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că plecarea colegului său Sorin Frunzăverde din acest partid este regretabilă. Flutur a spus că din punctul său de vedere, Sorin Frunzăverde a făcut o greşeală.

„Este regretabilă plecarea unui coleg. Orice partid responsabil trebuie să-şi facă analizele în interior. E o perioadă fierbinte. În orice caz, nu am să aduc cuvinte urâte, dar nu se pleacă la greu. E problema domniei sale”, a spus Gheorghe Flutur.

El a adăugat că plecarea lui Sorin Frunzăverde din PD-L a fost o mişcare greşită, în acest caz existând şi o contradicţie în termeni.

„Este o mişcare greşită, şi apare şi o contradicţie. Spui că vrei să faci consolidarea dreptei în USL, când tu afirmi că USL este ceva de conjunctură şi trecător. Ori nu am înţeles eu, ori nu au înţeles cei din USL”, a arătat prim-vicepreşedintele PD-L.

Gheorghe Flutur a mai spus că plecarea lui Frunzăverde din PD-L este o mişcare greşită şi datorită faptului că se află în contradicţie cu argumentul acestuia de a realiza consolidarea dreptei politicii româneşti cu Crin Antonescu şi Ion Iliescu. „Cu asta nu o să fiu de acord şi nu o să-l înţeleg niciodată pe Sorin Frunzăverde. În rest îi respect opţiunea”, a subliniat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Sorin Frunzăverde a greşit atunci când a plecat din PD-L.
 Vizualizări articol: 986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Sorin Frunzăverde a greşit atunci când a plecat din PD-L0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Javra trimis de
(30 mar 2012, 17:18:40
Sobolanii fug cind corabia se scufunda. Pun pariu ca o sa fugi si tu curind la cei ce vor prinde ciolanul.
2.   Un fluture si o frunza verde trimis de
(30 mar 2012, 17:42:44
Dl Flutur ii reproseaza dlui Frunzaverde ca a plecat "la greu". Era cat pe ce sa cred ca s-a inspirat din experienta politica a dlui Flutur, care, la greu, a plecat din PNL, in 2006. Noroc ca am citit acest articol, si m-am lamurit: nu e asa. Doar Frunzaverde a gresit, dl Flutur nu. Exista traseism "pozitiv, constructiv" si traseism "negativ", cu greseli, ca acela al lui Frunzaverde-portocalie-galbena (sau ce culoare o fi). Ma intreb, daca, la greu, dl Flutur nu va mai trada, asa cum a tradat si PNL atunci cand era mai bine la "badica" Traian. Caci putem spune ca dl Flutur inca n-a dat de greu, este seful suprem al Sucevei. Cine a tradat o data, va mai trada, la nevoie...
3.   Plimbarile si capatul de drum trimis de
(30 mar 2012, 18:49:17
ceausescu tot politician a fost,problema e cum iesi din politica!!!
4.   Comentariu trimis de
(30 mar 2012, 18:55:30
este adevărat că frunzăverde a greşit că a plecat din partid.a abandonat prea uşor ,partidul ,la a cărui înfiinţare a contribuit ,lăsându-l în mâinile unor traseişti politici,profitori de moment,sarlatani ,care acum îl crtitică .deasemenea foarte mult greşeşte şi usl că primeşte în rândurile sale pe cei care acum dezertează din pdl,indiferent din ce motiv o fac pentru că eu,în calitate de alegător nu pot să concep şi să cred că un om care a făcut parte dintr-un partid care şi-a bătut joc de cetăţenii oneşti ai ţării ,dacă a plecat de la un partid la altul , îşi va schimba atitudinea faţă de aceştia.frunzăverde ,având în vedere poziţia pe care o avea în pdl dacă îi păsa de cetăţeni lua atitudine în faţa colegilor săi şi oamenii ar fi apreciat acest lucru.până acum i-a plăcut politica dusă de pdl împotriva cetăţenilor ţării dar acum ,în prag de alegeri nu-i mai place.sper ca oamenii să înţeleagă manevrele acestor şarlatani,fie că sunt din pdl,pnl,psd şi să facă ce-i de făcut că dacă nu este vai de capul nostru şi al copiilor noştri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei