Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2012 - Anul XVII, nr. 58 (4963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lăzăroiu susţine că PD-L îşi va alege un partener de guvernare dintre PSD şi PNL

Duminică, 11 Martie 2012 (17:29:35)

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat sâmbătă, la Suceava, că PD-L ar putea să ajungă în situaţia în care va avea de ales între PNL şi PSD pentru a-şi găsi un viitor partener de guvernare. Lăzăroiu a spus că din punctul său de vedere, USL va obţine la alegerile locale un scor de circa 37%, din care 18% vor fi trecuţi în contul celor de la PSD. „O să-şi facă fiecare calculele şi o să constate că din aceşti 37%, 18 – 19% sunt ai PSD, şi restul sunt la PNL şi PC. Sunt curios ce vor spune cei din PSD, mai ales la nivel de teritoriu, când îşi vor da seama că după localele astea au luat 18%, când puteau să ia 30%. Pentru că PSD e un partid spre 30% la alegerile locale. Şi pe urmă trebuie să vă alegeţi partenerul de guvernare dintre ei doi, din 2013”, a declarat Sebastian Lăzăroiu.

Lăzăroiu a mai spus că la alegerile locale vor fi votaţi candidaţii şi nu partidele. El a arătat că, deşi în momentul de faţă USL are în sondaje mai mult de 50%, acesta este un vot popular, care nu se va regăsi în rezultatele alegerilor locale. „La nivel naţional PD-L plus UNPR au în jur de 1.300-1.400 de primari, din 3.200 de primari, deci aproape jumătate. Cealaltă jumătate, chiar mai puţin, este la USL, şi mai are şi UDMR. Şi atunci în mod evident numărul primarilor va avea o contribuţie mult mai mare în distribuţia finală a votului”, a spus Lăzăroiu.

Sebastian Lăzăroiu a spus că 2012 va fi anul candidaţilor independenţi care vor reuşi să obţină destul de multe voturi pentru a strica planurile partidelor politice. El a arătat că din punctul său de vedere, numărul candidaţilor independenţi va fi mai mare decât cel de la precedentele alegeri locale, „pentru că dă bine, iar tradiţia a început cu Sorin Oprescu”. Lăzăroiu a arătat că deşi candidaţii independenţi nu au şanse mari de câştig, aceştia vor reuşi să strice scorurile electorale ale partidelor politice consacrate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăzăroiu susţine că PD-L îşi va alege un partener de guvernare dintre PSD şi PNL.
 Vizualizări articol: 797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăzăroiu susţine că PD-L îşi va alege un partener de guvernare dintre PSD şi PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei