Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2012 - Anul XVII, nr. 58 (4963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: „Eu văd mandatul următor cu raniţa în spate după investitori”

Duminică, 11 Martie 2012 (18:05:59)

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că viitorul său mandat la conducerea administraţiei judeţene va fi „unul cu raniţa în spate după investitori”. Flutur a spus la Şcoala de Management Politic a Tinerilor din PD-L că în primul său mandat au fost promovate proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii, a fost făcută reclamă judeţului şi au fost consolidate parteneriatele internaţionale pe care le are judeţul Suceava.

„Eu văd mandatul următor cu raniţa în spate după investitori. Degeaba ai făcut apă, canalizare, drumuri, dacă în localităţi nu sunt ferme, unităţi de procesare sau investitori care să fie contribuabili la bugetele locale. Asta este dezvoltarea durabilă despre care se vorbeşte. Şi mandatul viitor va fi mandatul de aducere de investitori, care să creeze locuri de muncă”, a subliniat Gheorghe Flutur.

El le-a spus tinerilor din PD-L că adversarii săi politici şi-au schimbat strategia, renunţând la acuzaţii legate de faptul că nu a făcut nimic în mandatul său.

„Nu mă critică şi nu ne critică pe noi, cei din PD-L, că nu am făcut. Acum au altă strategie. Ei spun că am făcut, dar fie că am făcut prost, fie că nu ştiu ce interese avem. Un exemplu este spitalul judeţean, unde am avut o investiţie uriaşă, iar acum spitalul arată ca o clinică din vest. Şi acum ei nu mai critică că nu s-a făcut, ci spun că avem alte interese, că vrem să-l vindem sau să se privatizeze pe secţii”, a mai spus Flutur. El a arătat că democrat-liberalii trebuie să se obişnuiască cu astfel de acuzaţii, arătând că „vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Eu văd mandatul următor cu raniţa în spate după investitori”.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: „Eu văd mandatul următor cu raniţa în spate după investitori”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(11 mar 2012, 21:06:51
Domnu Flutur,de Orasul Siret ce stiti? Dupa parerea mea,este tot in Jud. Sv.,si nu s-a facut nimic pt. el. Nici 5 bani nu ajung in Siret,nici un investitor. Numai hoti au ajuns la conducere care isi impart banii cum vor si cui vor. Pacat mare ca nu mai este Ceausescu...va punea pe toti hotii la zid.
2.   Cu mitraliera in spate. Aceea a inamicilor... trimis de
(12 mar 2012, 11:08:16
Dl Flutur ne trimite "pe teren": cautati investitori, si noi vom avea grija sa va retinem impozite si taxe, altfel, de unde geanta de 17000 euro? (neprietenii stiu de ce). Da, ca sa puteti conduce tara, asa bine o conduceti, tot ne-am transformat noi din agenti economici in agenti comerciali...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei