Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 nov 2011 - Anul XVI, nr. 274 (4872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătrân prădat de un sfert de miliard de lei vechi de doi „italieni”

Duminică, 20 Noiembrie 2011 (14:42:34)

Un bătrân în vârstă de 75 de ani a fost prădat de aproape un sfert de miliard de lei vechi, autori fiind un bărbat şi o femeie care au pătruns în casa vârstnicului după ce l-au convins că sunt italieni şi au nevoie urgent de ajutor. Este din păcate doar o altă înşelăciune care se adaugă altor cazuri asemănătoare petrecute în Suceava, victime fiind bătrâni care sar în ajutorul escrocilor fără a-şi da seama că li se întinde o cursă.

Sâmbătă, în jurul orei 11.15, Constantin C., bărbatul de 75 de ani, a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că două persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă o sumă importantă de bani, lei şi valută. 

Bătrânul a relatat cum sâmbătă, în jurul orei 10.00, în timp ce se deplasa pe strada Armenească, a fost abordat de un bărbat şi o femeie, care se aflau într-o maşină şi au oprit lângă el. Cei doi i-au spus omului că sunt italieni şi au nevoie de lei pentru a ajuta un şofer care a suferit un accident rutier şi este la spital. Chipurile aveau doar valută, echivalentul a 1.500 de lei, şi l-au rugat pe bătrân să le schimbă urgent banii. Convins că cei doi au nevoie de ajutor, bărbatul a acceptat să se urce în maşina celor doi şi să se deplaseze la domiciliul său, în apropiere.

Aici i-a primit pe cei doi în casă, iar femeia l-a rugat să îi dea o cană cu apă, atrăgându-l pe proprietar în bucătărie. A fost momentul în care individul care o însoţea a rămas singur. A pătruns în dormitor şi de pe un raft din şifonier a sustras o mapă.

În aceasta se aflau, conform declaraţiilor victimei, două paşapoarte, 1.255 de euro, 718 dolari şi 17.470 de lei, în total puţin peste 25.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân prădat de un sfert de miliard de lei vechi de doi „italieni”.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrân prădat de un sfert de miliard de lei vechi de doi „italieni”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei