Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mai 2011 - Anul XVI, nr. 112 (4710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefectura verifică modul de administrare a păşunilor comunale din toate localităţile judeţului

Duminică, 15 Mai 2011 (14:42:10)

Prefectura Suceava va verifica modul de administrare a păşunilor comunale din toate localităţile judeţului. Decizia a fost luată de prefectul Sorin Popescu, după ce, în urma unui control efectuat în şase localităţi ale judeţului, au fost constatate mai multe nereguli în ceea ce priveşte administrarea păşunilor. Sorin Popescu a spus că verificările au fost făcute în localităţile Crucea, Dorna Candrenilor, Iacobeni, Panaci, Poiana Stampei şi Stulpicani. Verificările au vizat mai multe aspecte, printre care existenţa şi actualizarea inventarului domeniului public şi privat, existenţa hotărârilor de Consiliu Local pentru stabilirea modului de administrare, organizarea şi desfăşurarea procedurii de atribuire a suprafeţelor de păşune, încasarea drepturilor băneşti de către primării pentru darea în folosinţă a păşunilor, precum şi dacă au fost efectuate lucrările de întreţinere a păşunii de către beneficiarul dreptului de folosinţă şi verificarea acestora de către autoritatea locală.

„Până la sfârşitul lunii iunie 2011, primarii trebuie să actualizeze bunurile ce aparţin domeniului public şi privat al unităţii administrativ teritoriale, să prezinte un raport în şedinţa Consiliului Local cu privire la modul de administrare a acestora şi să dispună întocmirea planurilor de amenajament pastoral, întocmite pentru păşunile aflate în administrare, pentru care nu au fost încheiate contracte, urmând să depună cereri de plată la APIASuceava”, a declarat Sorin Popescu.

El a arătat că în urma verificărilor din cele şase comune a decis să extindă controalele la toate unităţile administrativ teritoriale din judeţ, urmând ca la sfârşitul lunii mai 2011 să fie prezentate rezultatele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura verifică modul de administrare a păşunilor comunale din toate localităţile judeţului.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectura verifică modul de administrare a păşunilor comunale din toate localităţile judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei