Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2011 - Anul XVI, nr. 104 (4702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băişanu cere urgentarea realizării drumului expres Roman – Suceava

Joi, 5 Mai 2011 (15:14:19)

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, i-a solicitat preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, să facă demersurile pentru realizarea drumului expres dintre Roman şi Suceava.

Băişanu a spus că actualul şef al administraţiei judeţene sucevene a promis în campania electorală că realizarea acestui drum va reprezenta o prioritate.

„Am văzut că domnia sa a făcut o solicitare către colega de partid Anca Boagiu, prin care se doreşte, citez, prelungirea traseului autostrăzii de la Focşani spre Bacău – Suceava – Siret prin lucrări pe parteneriat public-privat. Mi se pare mult mai corect să se ocupe de traseul de la Roman la Suceava, unde nu discutăm de autostradă, ci de un drum lărgit cu încă două jumătăţi de bandă. Un lucru care ar face bine judeţului Suceava, atât ca potenţială zonă turistică, cât şi economic”, a spus Băişanu.

El a arătat că modernizarea drumului european 85 de la Roman spre Suceava, şi respectiv Siret, ar reprezenta un proiect mult mai viabil şi realizabil pe termen scurt şi mediu, decât construcţia unei autostrăzi noi.

Liderul PNL Suceava a adăugat că realizarea unei noi autostrăzi este un proiect greu de realizat de actuala guvernare, în condiţiile în care în cursul anului 2010 s-au construit doar 12 kilometri de autostradă.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu cere urgentarea realizării drumului expres Roman – Suceava.
 Vizualizări articol: 895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu cere urgentarea realizării drumului expres Roman – Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gatov. Divorț trimis de
( 5 mai 2011, 15:48:40
Puiuț am plecat la Deveselu! să-mi trimeț aclo la vară diploma di lișentă.( nu ma interesazî ti discurci tu cum fași). apoi ma inscrii tot la voi la masterat șî să ai grijă ca să-l și termin c-alfeliu primești monotoru un mail piratat cu ceva lucruri deocheati!
luate-ar naiba pui zgârcit bețîv sî șantajabil!
1.1  RE: Gatov. Divorț trimis de
( 6 mai 2011, 07:58:09
PISS-DOI, cred ca ti se trage de la etnobotanicelaughinglaughing
2.   Sîngurel, sîngurel? trimis de
( 6 mai 2011, 09:11:23
băiet așa di frumos șî îmblî di dimineatî singur prin târg? Hai la Dutza săț facă un masaj! gratis! (la amiaz fix în fațî la taco. sunt blondă. să fii cu mașîna!)
PS: mi SE TRAGE (!!!) de la șeva etno că puiuțu e natural dezvoltat fără vrun implant. Da nu-i atâta di botanic cît mai ales anatomic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei