Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 apr 2011 - Anul XVI, nr. 77 (4675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urmăriri pe străzile Sucevei, după un şofer care gonea cu luminile stinse

Duminică, 3 Aprilie 2011 (17:16:41)

Un şofer în vârstă de 28 de ani a fost implicat într-o adevărată cursă de urmărire pe străzile Sucevei, poliţiştii luându-i urma după ce au încercat să-l tragă pe dreapta pentru un control, însă acesta a demarat în trombă, cu farurile stinse. S-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, puţin după ora 1.00, în timp ce o patrulă rutieră se afla în serviciu de supraveghere şi control al traficului, pe strada Universităţii.

Agentul din stradă a făcut semn regulamentar de oprire unui şofer care conducea o maşină înmatriculată în Galaţi, moment în care acesta a stins luminile şi a accelerat. Ajuns la intersecţia de lângă Primăria Suceava, acesta a virat către dreapta, spre ieşirea din oraş către Fălticeni. Cu poliţia pe urme, şoferul a gonit până la intrarea în incinta Staţiunii de Cercetări Agricole Suceava. Deşi poarta de la intrarea în staţiune era închisă, şoferul a izbit-o violent şi a trecut peste ea. Aproximativ două sute de metri mai încolo, a scăpat volanul de sub control şi a intrat în şanţ.

Şoferul a părăsit maşina şi a lua-o la fugă, fiind prins în scurt timp. Este vorba de un anume Vasile I., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în comuna Pipirig, judeţul Neamţ.

Poliţiştii au încercat să-l verifice pe acesta cu etilotestul însă nu au reuşit, tânărul fiind dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

El s-a ales cu dosar penal, fiind aşteptate rezultatele probelor biologice de sânge, care să confirme că era băut. Totodată el va răspunde penal şi pentru infracţiunea de distrugere.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmăriri pe străzile Sucevei, după un şofer care gonea cu luminile stinse.
 Vizualizări articol: 1617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Urmăriri pe străzile Sucevei, după un şofer care gonea cu luminile stinse5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei