Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 apr 2011 - Anul XVI, nr. 77 (4675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tendinţe în modă pe care femeile le adoră iar bărbaţii le urăsc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Există câteva tendinţe în modă pe care femeile le adoră, dar pe care bărbaţii le detestă, mai mult sau mai puţin făţiş.
Poate că doamnele şi domnişoarele se entuziasmează când poartă o pereche de blugi evazaţi, inspiraţi din moda anilor ‘70, sau topuri asimetrice, cu imprimeuri combinate, aşa cum poartă Gwen Stefani, însă bărbaţii nu percep moda la fel.
De fapt, unele tendinţe pentru care femeile ar băga mâna în foc sunt considerate de partea masculină cel puţin respingătoare, dacă nu chiar hidoase.

Iată câteva dintre obiectele vestimentare pe care bărbaţii nu le înţeleg şi le acceptă cu greu.
Pe primul loc în clasamentul lucrurilor pe care femeile le poartă cu drag, dar pe care bărbaţii le detestă se află cizmele Ugg. Tonul pentru purtarea acestui tip de încălţăminte a fost dat de vedetele de la Hollywood, care au fost surprinse purtând cizme Ugg în pauzele de pe platourile de filmare.
Cu toate că se poate spune că nu sunt cele mai frumoase modele de cizme, sunt utile şi confortabile atunci când sunt purtate într-o zi aglomerată, care presupune deplasări lungi pe jos.
Ideea este însă ca acestea să fie purtate aşa cum trebuie - cu blugi lungi, în nici un caz cu pantaloni scurţi, din denim sau din orice alt material.
Salopeta, pe de altă parte, se numără şi ea printre piesele vestimentare care nu prea sunt pe placul domnilor.
De altfel, motivul pentru care salopeta se află pe această listă este oarecum justificat: nu oricine arată bine purtând un astfel de obiect vestimentar, nici măcar cele mai svelte dintre doamne şi domnişoare.
Şi totuşi, multe femei se încăpăţânează să îşi cumpere şi să poarte salopete doar pentru că sunt la modă - un lucru care nu este deloc plăcut pentru ochiul critic al bărbaţilor.
Nici şalvarii nu se bucură de susţinerea domnilor. Unele vedete - ca de exemplu Julianne Moore şi Jessica Alba - au reuşit să creeze ţinute care au avut pantalonii largi drept element central, lucru care a făcut multe femei să adopte acest stil vestimentar. Şi totuşi, bărbaţii sunt de părere că există alte modele şi croieli de pantaloni care avantajează mult mai bine silueta feminină, prin urmare, majoritatea a votat: bilă neagră pentru şalvari.
În plus, bărbaţii au decretat drept hidoasă tendinţa de a purta sandale împreună cu şosete sau ciorapi trei sferturi.
Poate adeptele stilului nonconformist consideră această combinaţie reuşită, domnii susţin însă că senzualitatea pe care o pereche de sandale fine o conferă unei femei este subminată de ideea de a le purta cu şosete colorate sau dungate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tendinţe în modă pe care femeile le adoră iar bărbaţii le urăsc.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tendinţe în modă pe care femeile le adoră iar bărbaţii le urăsc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei