Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 feb 2011 - Anul XVI, nr. 29 (4627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Internat la Psihiatrie după ce a „atacat” o maşină cu un par

Duminică, 6 Februarie 2011 (17:09:50)

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost internat în secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava după ce a făcut un scandal monstru, distrugând cu un par o maşină şi continuând să fie violent şi la apariţia poliţiştilor.

Vineri seară, puţin după ora 19.00, poliţiştii din Moara au fost sesizaţi de un şofer că maşina i-a fost lovită de mai multe ori cu un par din lemn, fiind serios avariată. Păgubitul, Gheorghe P., în vârstă de 38 de ani, a relatat cum, în timp ce se afla pe DJ 209 C, în Moara, a tras pe dreapta pentru a remedia o defecţiune a maşinii, moment în care doi indivizi ce păreau a fi băuţi s-au luat de el fără nici un motiv. Bărbatul a reacţionat şi le-a cerut să plece, moment în care unul dintre agresori a luat un par din lemn şi a început să dea în maşina sa.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au încercat să aplaneze conflictul, însă individul care avea un par în mână, identificat ulterior în persoana lui Cătălin N., în vârstă de 38 de ani, din Drăgoieşti, a continuat să fie violent. La un moment dat, agenţii l-au imobilizat şi l-au încătuşat pe acesta, ducându-l la Spitalul Judeţean, de unde a fost transferat la Psihiatrie.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi ameninţare, prejudiciul produs maşinii fiind de aproximativ 2.000 de lei”, a precizat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Internat la Psihiatrie după ce a „atacat” o maşină cu un par.
 Vizualizări articol: 1365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internat la Psihiatrie după ce a „atacat” o maşină cu un par0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei