Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 feb 2011 - Anul XVI, nr. 29 (4627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Extindere

Kaufland deschide un nou magazin în august, la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Una dintre cele mai puternice mărci de hipermaketuri din Europa, Kaufland, va fi prezentă de la jumătatea anului şi în Fălticeni, care, deşi este un oraş de numai 30.000 de locuitori, a fost preferat de compania germană pentru extindere, în faţa multor alte oraşe mari din ţară.

Intenţiile celor care administrează reţeaua Kaufland în România sunt de a inaugura magazinul de la Fălticeni cel târziu în luna august a acestui an, după ce lucrările de construire a hipermarketului au fost întârziate de o serie de probleme pe şantier.

Terenul pe care se construieşte complexul comercial Kaufland Fălticeni are o suprafaţă de 22.060 mp şi se află pe strada Armatei, între Unitatea de Pompieri şi fosta fabrică de prelucrare a lemnului "Dumbrava".

Anterior, acolo a fost depozitul de lemn pentru fabrica de PAL, o întreprindere care, înainte de Revoluţie, asigura locuri de muncă pentru o treime din populaţia oraşului.

Acum, investiţia de aproximativ 10 milioane de euro a celor de la Kaufland va crea cel puţin câteva zeci de locuri de muncă, într-un oraş în care găsirea unui serviciu, în aceeaşi localitate, este o problemă cu care se confruntă mulţi fălticeneni.

Recent, compania germană Kaufland, care face parte din concernul internaţional Lidl & Schwarz.Co & KG, a iniţiat o campanie masivă de recrutare a aproximativ 1000 de angajaţi pentru magazinele pe care intenţionează să le deschidă în ţară anul acesta, o parte din posturile oferite fiind pentru Kaufland Fălticeni.

Printre posturile oferite se numără cele de casieri, lucrători comerciali, primitor – distribuitor, îngrijitori curăţenie, agenţi de pază, şoferi, operatori calculator, dar şi posturi de şef de raion, şef de departament, coordonatori.

O parte din posturi au fost deja ocupate, dar altele figurează încă disponibile pe site-urile cu anunţuri de angajare.

Inaugurarea magazinului Kaufland de la Fălticeni este aşteptată cu interes şi de autorităţile locale, primarul municipiului, Vasile Tofan, spunând că prezenţa acestora demonstrează că oraşul este atractiv pentru investitori şi ar putea convinge şi alte firme să îşi deschidă aici puncte de lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kaufland deschide un nou magazin în august, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Kaufland deschide un nou magazin în august, la Fălticeni4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei