Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 ian 2011 - Anul XVI, nr. 15 (4613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grav

PSD acuză PDL de explozia consumului de etnobotanice în rândul adolescenţilor

Joi, 20 Ianuarie 2011 (15:56:57)

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Milici, consideră că PDL este direct răspunzător de explozia consumului de substanţe etnobotanice în rândul adolescenţilor şi tinerilor. Milici a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că substanţele etnobotanice au devenit o problemă naţională şi a făcut apel la parlamentarii PDL să voteze iniţiativa legislativă a PSD, de interzicere a acestor substanţe în România. Milici a arătat că, dacă în urmă cu 10 ani PSD a iniţiat un program social prin care copiilor li se oferă la şcoală cornuri şi lapte, iar acum şi mere, printr-un program cu finanţare europeană, acum atenţia copiilor este dirijată spre consumul de etnobotanice. „Noi am oferit copiilor lapte, corn şi acum mere, iar PDL, prin simpatica Elena Băsescu, le-a oferit tinerilor şi copiilor acestei ţări, etnobotanice. Sunt mii de decese din cauza acestor substanţe halucinoge şi zeci de mii de familii distruse din cauza etnobotanicelor aduse de PDL. Organizaţia Judeţeană PSD Suceava, organizaţia de tineret a PSD cere parlamentarilor PDL ca în primele zile din februarie să fie adoptată deîndată o lege prin care substanţele etnobotanice să fie interzise în România. Nu cu ordonanţe de urgenţă care interzic vinderea la mai puţin de unul sau cinci km de şcoală, ci să nu fie permisă vânzarea prin nici o formă. Acest flagel al etnobotanicelor importate de PDL în România trebuie stopat”, a afirmat Milici. 
Vicepreşedintele PSD le-a cerut parlamentarilor PDL să susţină „necondiţionat”, în plenul Parlamentului propunerea legislativă a PSD, prin care substanţele etnobotanice să fie interzise definitiv în în ţara noastră. 
Milici le-a sugerat PDL-iştilor să voteze pentru legea de interzicere a etnobotanicelor cu aceeaşi uşurinţa cu care au votat tăierea salariilor bugetarilor, pensiilor sau indemnizaţiilor de creştere a copilului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD acuză PDL de explozia consumului de etnobotanice în rândul adolescenţilor.
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PSD acuză PDL de explozia consumului de etnobotanice în rândul adolescenţilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei