Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 dec 2010 - Anul XV, nr. 298 (4589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi indivizi din Botoşani, prinşi în trafic, după ce prădaseră un bătrân

Duminică, 19 Decembrie 2010 (16:47:50)

Doi bărbaţi din judeţul Botoşani au fost prinşi de poliţie, în trafic, la scurt timp după ce furaseră banii unui bătrân. S-a întâmplat vinerea trecută, poliţiştii reuşind să dea atât de repede de autori cu ajutorul victimei.

Dumitru R., în vârstă de 70 de ani, domiciliat în comuna Fântânele, i-a anunţat pe poliţiştii din sat că în timp ce se deplasa pe drumul comunal din localitate un bărbat necunoscut, care a venit din spate, i-a sustras din buzunar suma de 720 de lei, după care s-a urcat într-o maşină care a demarat în trombă, spre Vereşti. Din fericire, victima reţinuse marca maşinii şi faptul că aceasta era înmatriculată în străinătate, astfel că filtrele mobilizate imediat au reuşit să dea de suspecţi. Maşina căutată a fost depistată pe DJ 208B, între comunele Vereşti şi Dumbrăveni, cei care au tras-o pe dreapta fiind agenţii de la Postul de Poliţie Dumbrăveni.

În maşină se aflau Eduard C. şi Mihai B., ambii din municipiul Dorohoi. Asupra primului, după controlul corporal, a fost găsită suma de 720 de lei, bani pe care acesta îi sustrăsese cu câteva minute înainte de la bătrânul de 70 de ani. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămare, cei doi recunoscându-şi fapta.

Uzând de dreptul pe care îl au, poliţiştii au emis imediat pe numele lui Eduard C. ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. A doua zi acesta a fost prezentat Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă, însă magistraţii au stabilit că bărbatul poate fi cercetat în stare de libertate.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi indivizi din Botoşani, prinşi în trafic, după ce prădaseră un bătrân.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi indivizi din Botoşani, prinşi în trafic, după ce prădaseră un bătrân0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei