Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 nov 2010 - Anul XV, nr. 268 (4559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 2.700 de kilograme de legume şi fructe, confiscate de poliţie

Duminică, 14 Noiembrie 2010 (18:07:48)

Peste 2.700 de kilograme de legume şi fructe au fost confiscate de la un comerciant din piaţa angro a municipiului reşedinţă de judeţ, după un control comun al poliţiştilor şi comisarilor de la Garda Financiară. S-a întâmplat în cadrul unei acţiuni organizate vinerea trecută, între orele 10.00-12.00, când echipe de control au descins în toate pieţele agroalimentare din oraş, precum şi în piaţa angro de legume fructe. Tema controlului a fost prevenirea şi combaterea neregulilor ce se comit în sectoarele de producţie, depozitare, transport şi comercializare a legumelor, fructelor proaspete, produselor cerealiere, alte plante tehnice, a alcoolului şi băuturilor alcoolice.

Au fost aplicate şase amenzi în valoare de 12.000 de lei, toate în baza Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit.

Totodată au fost confiscate 2.276 de kilograme de legume şi fructe, în valoare de peste 16.000 de lei, marfa aparţinându-i unui anume Ştefan C., în vârstă de 23 de ani, din comuna Adâncata, care se afla în piaţa angro din cartierul Burdujeni. Acesta, precizează poliţia, comercializa  882 kg. struguri, 1.000 kg. mandarine, 460 kg. portocale, 102 kg. grapefruit, 112 kg. gutui, 90 kg. banane, 45 kg. fasole şi 35 kg. usturoi, marfă provenită din spaţiul extracomunitar, pentru care tânărul nu deţinea documente de provenienţă. El a prezentat poliţiei un aviz de însoţire a mărfii, care era însă incomplet, motiv pentru care întreaga cantitate de marfă a fost indisponibilizată în vederea confiscării. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 2.700 de kilograme de legume şi fructe, confiscate de poliţie.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 2.700 de kilograme de legume şi fructe, confiscate de poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei