Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 nov 2010 - Anul XV, nr. 268 (4559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

Tânără accidentată pe trecerea de pietoni de un autobuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 18 ani a fost accidentată destul de grav de un autobuz al societăţii de transport local din Suceava, din ancheta preliminară a poliţiei rezultând că victima se angajase în traversarea străzii prin loc marcat. Evenimentul rutier s-a petrecut joi seară, în jurul orei 18.00, pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, în dreptul blocului Belvedere.

Conform Poliţiei, victima, Maria R., domiciliată în comuna ieşeană Sireţel, s-a angajat regulamentar în traversare, pe trecerea de pietoni din zona Belvedere, moment în care a fost surprinsă de autobuzul condus de Ovidiu U., în vârstă de 40 de ani, din municipiul Suceava, care nu i-a acordat prioritate de trecere.

Victima a fost internată la Spitalul Judeţean Suceava cu mai multe plăgi contuze la picioare, fiind internată în secţia Ortopedie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără accidentată pe trecerea de pietoni de un autobuz.
 Vizualizări articol: 3687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 6 voturi
Tânără accidentată pe trecerea de pietoni de un autobuz4.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Axioma trimis de
(13 nov 2010, 16:13:37
toti de la TPL, dar mai ales soferii = imbecili..sunt niste soferi de raba, necivilizati, neprofesionisti etc. se poarta cu sictir fata de calatori, ca si cum le-ar face o favoare gratis, uitand ca de fapt din banii lor sunt platiti.
2.   Scola de soferi facuta la FF si examene pe bani! trimis de
(13 nov 2010, 17:52:56
Dobitocii needucatii, obraznicii, care se considera puternicii soselelor fac mereu accidentele!... Parca ar fi pe soselele lor personale! Stau ca nesimtiti si ,,dorm’’ pe le stopuri cind verdele dureaza doar citeve secunde!
Nu te lasa sa treci pe zebra sau te grabesc! Incolo, nu au deloc rabdare ca, de, ,,trebuie sa fie in fata '', te depasesc pe stinga, pe dreapta, pe linia continua ( nu conteaza), iar cind iti vin din fata ,,taie’’ tot! Astia sfirsesc prin a muri ca lighioile si prin inconstienta lor, omoară pe altii nevinovati.
3.   Prostia si mirlania lor te omaoara fara mila! trimis de
(13 nov 2010, 17:55:24
Daca mergi mai incet si incerci sa respecti cit de cit viteza legala, se aseaza la curul tau, apasa nervos pe acceleratie si incep frecusul, ca sa te dai deoparte. Ca sa te depaseasca, incep si cu flesuri, claxoane, etc... Si daca totusi nu cedezi, pentru ca vrei sa pastrezi distanta legala fata de cel din fata, prind momentul potrivit si intra falos, aratindu-ti cu pumnul.
Asta a ajuns sa fie o regula pe drumurile publice….
Prostia si mirlania lor te omaoara fara mila!
Astia omoara mereu animalutele, copii si batrinii neputinciosi...
4.   Imbecili trimis de
(14 nov 2010, 14:54:44
Nenorocitii astia trebuie omorati cu pietre. Se cred la ei in curte. Nu dau prioritate... schimba benzile de circulatie dupa cum ii taie capu`.
Ca si pasager nici nu mai vorbesc. E o adevarata provocare sa mergi cu autobuzul. ba accelereaza brusc ... ba pune frana. Niste dobitoci cu covrigul in mana.
5.   Comentariu trimis de
(15 nov 2010, 08:49:37
Niste Dobitoci!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei