Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 nov 2010 - Anul XV, nr. 268 (4559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu pune la punct PSD

Duminică, 14 Noiembrie 2010 (16:07:39)

Între PSDşi PNL nu poate fi vorba de asociere în viitor, ci doar de colaborare în vederea schimbării actualei guvernări şi apărării statului de drept. Afirmaţia a fost făcută sâmbătă, la Suceava, de către preşedintele PNL, Crin Antonescu, care a declarat ferm că PSDşi PNL sunt două partide foarte diferite care sunt destinate în perspectivă unei confruntări politice şi nu unei formule de asociere.

„În momentul în care doctrina politică şi valorile politice fundamentale ne despart, mijloacele de acţiune politică ne despart, trecutul ne desparte, atitudinea, stilul, valorile, oamenii şi toate aceste lucruri ne despart, e limpede că nu putem şi nu suntem obligaţi să facem mai mult decât să apărăm împreună statul de drept acum, într-un moment în care este ameninţat, aşa cum împreună cu PD-ul din acea vreme l-am apărat în 2003 şi 2004”, a declarat Antonescu, dorind astfel să clarifice relaţiile PSD-PNL.

El a afirmat că PNL îşi propune să câştige viitoarele alegeri, iar în cazul în care nu va reuşi să guverneze singur, atunci să fie măcar forţa dominantă a guvernării, să-şi impună cea mai mare parte a programului de guvernare, primul-ministru şi ministerele cheie. Acest lucru, a spus Antonescu, „nu poate fi făcut împreună cu PSD”.

Crin Antonescu a ţinut să precizeze că nu va permite nimănui să dea PNL-ului lecţii de rezistenţă împotriva lui Traian Băsescu, de consecvenţă sau de unitatea opoziţiei, arătând cu degetul tot spre social democraţi, care vorbesc despre faptul că PNL primejduieşte unitatea opoziţiei insinuând că ar face „pe sub mână” tratative cu PD-L sau cu Traian Băsescu. PSD-iştii, a spus Antonescu, uită că la prima chemare a lui Traian Băsescu în toamna lui 2008 s-au dus şi au făcut guvern cu PD-L şi uită de asemenea că PNL a fost corect şi le-a sprijinit candidatul în turul doi al alegerilor prezidenţiale, chiar dacă asta a însemnat sacrificiu electoral pentru liberali şi probleme cu propriii membri de partid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu pune la punct PSD.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu pune la punct PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei