Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 nov 2010 - Anul XV, nr. 268 (4559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: PDL trebuie să rămână la guvernare şi după sfârşitul acestui mandat

Duminică, 14 Noiembrie 2010 (18:09:33)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, duminică, la Piatra Neamţ, că PDL trebuie să rămână la guvernare până la sfârşitul mandatului, dar şi după acest mandat, iar PDL nu trebuie confundat cu criza, ci cu rezolvarea crizei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prezent la Colegiul Director al PDL Neamţ, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a spus în faţa celor peste 400 de delegaţi că organizaţia PDL Neamţ este una care a reuşit să câştige ultimele patru runde de alegeri.

"În patru rânduri de alegeri aţi fost campioni. Să ne ridicăm pălăria în faţa bravei organizaţii moldave din Neamţ şi cred că această organizaţie trebuie să-şi ceară drepturile", a spus Flutur.

El a arătat că PDL trebuie să rămână la guvernare până la sfârşitul mandatului, dar şi după aceea.

"Noi nu trebuie să fim confundaţi cu criza, ci cu rezolvarea crizei. Oameni buni, aveţi obligaţia să explicaţi oamenilor ce se întâmplă. Că noi am mărit pensiile, nu se umblă la pensii, nu se scad pensiile. Opoziţia îşi face rolul ei, e o perioadă grea, s-a umblat la salarii, dar să spunem oamenilor ce facem, că se lucrează", a spus Flutur.

El a arătat că secretul PDL la Neamţ şi Suceava că a câştigat toate rundele de alegeri este că Alianţa D.A. s-a transformat în partid politic.

"Ce înseamnă asta? O învăţătură politică, o forţă de dreapta care înseamnă iniţiativă. Lăsaţi liberali acolo, liberalii din funcţiile publice despre care vorbea domnul Pruteanu că sunt în funcţiile publice, luaţi baza PNL şi o să vină şi restul", a spus Flutur.

La rândul său, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a spus că militanţii PDL din Neamţ au un tonus bun în actualul context politic agitat.

"Într-un context politic agitat încercăm să ducem mai departe această agendă de reformare a statului. Criza ne-a obligat să adoptăm o serie de măsuri care au scăzut scorul partidului ca popularitate. Sper să definim clar doctrina de dreapta, să cucerim oraşele mari şi să ţinem o legătură vie cu comunităţile de români din diaspora care sunt parte din societatea românească şi care aproximează direcţia politică spre care se îndreaptă România", a spus Baconschi.

Deputatul PDL Sulfina Barbu a spus, în cadrul şedinţei de alegeri a PDL Neamţ, că victoria PDL a început în 2004 în Moldova şi crede că şi în 2012 tot din Moldova trebuie să pornească revenirea PDL.

"Îmi amintesc că în 2004 Moldova a început victoria PDL. În 2012, tot Moldova trebuie să pornească revenirea PDL în forţă. PDL nu va uita că a devenit cel mai puternic partid din România în mare parte din cauza celor care au muncit în Moldova. Fără această luptă a Moldovei din 2004 nu am fi ajuns să dăm preşedintele României şi guvernarea. PDL trebuie să repornească ofensiva pentru Moldova deoarece politicile de dezvoltare în zona Moldovei trebuie să fie o prioritate pentru PDL. Este datoria noastră să ajutăm această parte a ţării", a spus Sulfina Barbu.

În urma alegerilor din PDL Neamţ, primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a fost reales preşedinte al organizaţiei.

Prim-vicepreşedinţii PDL Neamţ au fost aleşi Vasile Pruteanu, preşedinte al CJ Neamţ, şi deputatul Marius Rogin, iar secretar general a fost ales Adrian Carabeţ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PDL trebuie să rămână la guvernare şi după sfârşitul acestui mandat.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: PDL trebuie să rămână la guvernare şi după sfârşitul acestui mandat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei