Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 sep 2010 - Anul XV, nr. 215 (4506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Onofrei văzut de Nechifor ca un „mormon mofturos”

Luni, 13 Septembrie 2010 (14:22:07)

Social- democraţii suceveni au reacţionat la ironiile politice lansate de prim- vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, care a spus că şi-i imaginează pe preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, în costumul liderului nazist Joseph Goebbels, pe vicepreşedintele Ovidiu Milici în uniformă de khmer roşu, iar pe preşedintele Cătălin Nechifor în postura liderului comunist Emil Bobu. Nechifor a declarat că îi este ruşine de prestaţia politică a democrat liberalului care, în opinia lui, a ajuns „un fel de circar al Senatului”. El a condamnat „limbajul suburban” folosit de Onofrei şi a spus că, dacă ar fi să coboare la nivelul acestuia, ar trebui să-l numească „mormon mofturos”. „Nu putem să coborâm la nivelul lui Orest Onofrei, acest personaj pitoresc pe care mi-l amintesc cum împuşca ciori în parcul de la Prefectură atunci când era prefect, pe care mi-l amintesc prin 2005, tot ca prefect, când călărea în costum de cow-boy pe la Gura Humorului. A ajuns un fel de circar al Senatului şi sincer, ca sucevean, mă simt ruşinat de ceea ce declară Orest Onofrei, de modul în care duce discuţia publică într-o zonă de noroi suburban. Vreau să spun că am putea şi noi să coborâm la acest nivel şi să-l facem pe Orest Onofrei, din punct de vedere politic, un mormon mofturos care se vrea şi la putere şi în opoziţie, în pat cu ambii, dacă se poate în acelaşi timp”, a declarat Nechifor. 
El i-a recomandat lui Onofrei să nu-şi mai bată capul cu programul de guvernare al PSD aflat încă în lucru, despre care senatorul PD-L a afirmat că va fi construit după modelele Fidel Castro, Che Guevara, Lenin sau Mao Zedong. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei văzut de Nechifor ca un „mormon mofturos”.
 Vizualizări articol: 1019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Onofrei văzut de Nechifor ca un „mormon mofturos”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce rost au avut? trimis de
(13 sep 2010, 15:17:31
Ce rost au avut acele comparații făcute de dl senator Onofrei? N-au schimbat nici situația economică din țară, n-au îmbunătățit nici nivelul de viață al majorității oamenilor și n-au nici umorul pe care conta autorul, cu alte cuvinte sunt vorbe de clacă, vorba românului. Aș reaminti dlui Senator că Goebbels este sursa de inspirație a unor marcanți lideri PDL, după cum a reieșit chiar din o declarație a doamnei Elena Udrea.
2.   Uimire trimis de
(13 sep 2010, 20:28:09
Domnule senator care nu stiti sa faceti o injectie la un cal sau gaina,nu mai folositi expresii de genul celor aparute in presa.Un personaj ca Goebbels in vecii vecilor nu trebuie amintit.Duceti-va la cimitirul evreesc din Bacau si vedeti la intrare memorialul holocaustului unde dupa eliberarea popoarelor de sub jugul criminal al luiGoebbels in acest memorial au fost ingropate 3 calupuri din sapun facute din evrei.Pe atunci era la putere Hitler,Frank,Borman si cel mai mare dusman al tuturor popoarelor iubitoare de pace GOEBBELS.Domnul senator nu va jucati cu cuvintele!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei