Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 aug 2010 - Anul XV, nr. 191 (4482)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dispută

PSD acuză PDL că foloseşte aeroportul Suceava ca armă politică

Luni, 16 August 2010 (15:03:26)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD, prin consilierul judeţean Ovidiu Milici, care este şi vicepreşedinte al filialei, a acuzat, luni, PDL că a transformat aeroportul Ştefan cel Mare Suceava în armă politică.
Milici a declarat, într-o conferinţă de presă, că social-democraţii privesc „cu îngrijorare” cum Executivul Consiliului Judeţean Suceava şi liderii democrat-liberali se folosesc de aeroport doar pentru a-şi plăti poliţe între ei, în loc să se preocupe de dezvoltarea acestuia. „Aeroportul Suceava a devenit o armă politică în bătăliile interne din PDL. Domnul ministru Berceanu îi dă în cap cu aeroportul Suceava domnului Flutur. Domnul deputat Ioan Bălan îi dă în cap domnului Flutur cu domnul director Dumitru Sahlean, protejatul domnului Flutur. Domnul Orest Onofrei îi dă în cap domnului Berceanu cu aeroportul Suceava. Cerem actualei administraţii judeţene să prezinte în cel mai scurt timp o strategie coerentă de dezvoltare a aeroportului Suceava şi considerăm că bunul mers al aeroportului, dezvoltarea, utilitatea sa nu se fac prin conferinţe de presă şi prin declaraţii de genul unirea prin aer a Bucovinei cu ţara sau cine ştie ce exprimări deşuchiate inventate de domnul senator Orest Onofrei”, a declarat Milici.
Vicepreşedintele PSD a arătat că, la întrunirile deliberativului judeţean, consilierii sociali-democraţi au votat „fără să clipească” proiectele de hotărâre care vizau dezvoltarea aeroportului Ştefan cel Mare, însă acum constată că „nimic nu este clar în ceea ce priveşte aeroportul”. „Actuala administraţie judeţeană dă dovadă şi aici de incoerenţă în actul administrativ, nu ştie de unde să înceapă şi unde vrea să ajungă. Practic, actuala administraţie nu are nici o viziune de dezvoltare a judeţului Suceava. Solicităm elaborarea unui plan de dezvoltare a aeroportului astfel încât acesta să devină operaţional”, a mai spus Milici. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD acuză PDL că foloseşte aeroportul Suceava ca armă politică.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD acuză PDL că foloseşte aeroportul Suceava ca armă politică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei