Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2010 - Anul XV, nr. 188 (4479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Referendum

Căjvănenii votează să redevină ţărani

Joi, 12 August 2010 (15:26:47)

Locuitorii cu drept de vot din oraşul Cajvana se vor prezenta duminică la urne pentru a vota pentru sau împotriva revenirii la statutul de comună. Referendumul se va organiza după ce Consiliul Local al actualului oraş Cajvana a adoptat o hotărâre în acest sens, promovată de o treime dintre consilierii locali. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Monica Tataru, a precizat că prefectul Sorin Popescu va preda în cursul zilei de vineri primarului din Cajvana şi preşedintelui biroului electoral din acest oraş materialele necesare în procesul de votare, respectiv 6.600 de buletine de vot, timbre autocolante, ştampilele de control ale birourilor electoral ale celor 4 secţii de votare, ştampilele cu menţiunea „VOTAT”, listele electorale suplimentare şi extrasul de pe lista electorală pentru votarea cu urna specială. La referendumul de duminică din Cajvana sunt aşteptate la urne 6.050 de persoane cu drept de vot. Pentru ca referendumul local să fie valabil trebuie să participe la vot cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, iar dacă numărul voturilor valabil exprimate la răspunsul „DA” este majoritar, înseamnă că cetăţenii din unitatea administrativ teritorială Cajvana sunt de acord cu revenirea la rangul de comună a oraşului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căjvănenii votează să redevină ţărani.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Căjvănenii votează să redevină ţărani1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru cetatenii din CAJVANA trimis de
(13 aug 2010, 01:39:44
ORICARE AR FI REZULTATUL REFERENDUMULUI DE LA CAJVANA ACUM CAND BASAESCU +BOC CAUTA SA SCOATA impozite si din piatra seaca (AM INTELES CA VALOAREA IMPOZITELOR AR FI MOTIVUL TRECERII DE LA STATUTUL DE ORAS LA CEL DE COMUNA)
VE/TI PLATI ACELEASI IMPOZITE DACA NU CUMVA MAI MARI.ESTE P;OSIBIL SI CA IN VIITOR SA SE AJUNGA CA ANUMITE PRODUSE ALIMENTARE SA FIE DISTRIBUITE PREEFERANTIAL PE BAZA BULETINELOR DE ORAS SI DIN ACEST MOTIV Actuala conducere isi doreste mai putini oraseni.s/a mai intimplat in ROMANIA SI NU CU MULT TIMP IN URMA.SA TRAITI BINE !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei