Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 aug 2010 - Anul XV, nr. 182 (4473)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poziţie

Donţu se declară îngrijorat de cinismul Guvernului

Joi, 5 August 2010 (14:39:26)

Preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Donţu, s-a declarat, miercuri, îngrijorat de cinismul cu care Guvernul aplică reducerea salariilor cu 25 la sută şi concedierile în sectorul bugetar. Donţu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că perioada care urmează, când bugetarii îşi vor încasa primele lefuri diminuate, este „o săptămână neagră pentru România, de doliu”, asta deoarece „guvernanţii nu doresc să renunţe la lucrările pentru clientelă şi la modul în care ar putea fi restructurat bugetul ca să nu ia din banii oamenilor”. „Este un act criminal, faţă de care PSD protestează public. Ministrul Vlădescu a anunţat că restructurarea a 60 de mii de posturi din sectorul public va permite o creştere a salariilor de 10 la sută. Videanu, mai darnic, anunţă o creştere de 25 la sută, exact în perioada în care bugetarii îşi vor primi fluturaşul şi îşi vor încasa salariul exact cu 25 la sută mai mic. Mi se pare un act grotesc, o licitaţie cu strigare pentru păcălit opinia publică. Cinismul actualului guvern a depăşit orice limită”, a spus Ovidiu Donţu. 
Acesta apreciază că guvernanţii nu fac decât să învrăjbească din nou românii unii împotriva altora, în sensul că cine vrea salarii mărite trebuie să accepte concedierea a mii de bugetari. Donţu afirmă că Guvernul nu ştie decât să taie din banii oamenilor şi să trimită angajaţii în şomaj, în loc să aplice măsuri care să stimuleze creşterea economică. „Cifrele seci ale ministrului Vlădescu arată că doar concedierea a 150.000 de bugetari ar permite creşteri salariale în viitor. Alternativele oferite de actuala putere sunt de neacceptat, Guvernul PDL se comportă ca un guvern de ocupaţie”, consideră Donţu. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu se declară îngrijorat de cinismul Guvernului.
 Vizualizări articol: 509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Donţu se declară îngrijorat de cinismul Guvernului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei