Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 iul 2010 - Anul XV, nr. 155 (4446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

S-a culcat în maşina cu care călcase un bătrân

Luni, 5 Iulie 2010 (15:12:27)

Un şofer din comuna Fundu Moldovei era atât de beat încât nici nu le-a putut spune poliţiştilor cum l-a accidentat pe un bătrân de 78 de ani din satul Botuş. Totuşi, oamenii legii au reuşit să reconstituie întreg incidentul cu ajutorul martorilor, care au oferit şi informaţii preţioase care au condus la prinderea şoferului ce fugise de la locul accidentului. Totul s-a petrecut la primele ore ale dimineţii de duminică, pe o uliţă din satul Botuş, comuna Fundu Moldovei. Din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, M. Dan, de 35 de ani şi-a lovit un consătean cu maşina în timp ce dădea cu spatele. Şoferul imprudent nu a mai stat să-l ajute pe rănit şi a plecat în trombă către satul Colacu. Martorii care au văzut scena şi au sunat la Serviciul Unic 112 le-au indicat poliţiştilor direcţia în care a fugit şoferul, precum şi datele de identificare ale maşinii. Misiunea oamenilor legii a fost uşurată chiar de M. Dan. Pentru că băuse prea mult, şoferul în vârstă de 35 de ani, a adormit cu capul pe volan într-o parcare. Trezit din somn de poliţişti, şoferul nu a fost în stare să spună prea multe despre accidentul pe care-l provocase. Ştiindu-se cu musca pe căciulă, bărbatul a refuzat să sufle în etilotest, dar şi să meargă la spital pentru recoltarea probelor de sânge. Asta nu l-a ajutat prea mult, oamenii legii întocmindu-i dosar penal pentru mai multe infracţiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a culcat în maşina cu care călcase un bătrân.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a culcat în maşina cu care călcase un bătrân0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei