Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iun 2010 - Anul XV, nr. 141 (4432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţel

Flutur vrea să-i arate mamei lui drumul construit din pensia pe care i-o taie Guvernul

Vineri, 18 Iunie 2010 (16:10:49)

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur afirmă că de acum Guvernul se va concentra pe măsurile de relansare economică şi nu are ca obiectiv remanierea. Flutur a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pe de o parte se vor stimula firmele care angajează oameni din şomaj, iar pe de altă parte administraţiile vor insista pe dezvoltarea infrastructurii de drumuri, astfel încât populaţia să vadă realizarea unor lucruri palpabile rezultate în urma amputării pensiilor şi salariilor. „Dacă mamei mele i-am tăiat pensia, trebuie să-i arăt bucata de drum pe care am construit-o din porţiunea de pensie tăiată. Asta cred eu, ca om politic. În perioada următoare trebuie să ne concentrăm pe infrastructură. Sunt de acord şi cu căminul cultural, dar ca să ajungi la cămin îţi trebuie un drum”, a declarat Gheorghe Flutur. 
Acesta a arătat că pachetul de măsuri de relansare economică a ţării va cuprinde facilităţi pentru firmele care angajează şomeri, plata unor datorii pentru lucrări executate de 1 miliard de euro, accelerarea absorbţiei fondurilor europene şi asigurarea la primării a co-finanţării proiectelor derulate cu fonduri europene, finalizarea procesului de descentralizare în învăţământ şi sănătate, precum şi urgentarea legii parteneriatului public-privat. 
De asemenea, în preocuparea liderilor PD-L intră şi reducerea formelor de asistenţă socială. „În ultimii ani, am trecut de la 2,2 contributori pe un asistat la 0,8 contributori pe un asistat. Raportul este nu numai nedrept şi imoral, ci unul care secătuieşte bugetul de stat”, a spus Flutur, care a mai arătat că pentru asigurarea lichidităţilor la buget baza de impozitare trebuie să fie cât mai mare şi trebuie încurajată munca. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea să-i arate mamei lui drumul construit din pensia pe care i-o taie Guvernul.
 Vizualizări articol: 838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Flutur vrea să-i arate mamei lui drumul construit din pensia pe care i-o taie Guvernul2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei