Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

I-a văzut cineva?

O bătrână, o tânără şi doi bărbaţi, dispăruţi fără urmă

Vineri, 5 Martie 2010 (15:09:36)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava cere sprijinul populaţiei pentru a reuşi să dea de urma unui bătrâne, a unei tinere şi a doi bărbaţi care au fost daţi dispăruţi de familii.
Un prim caz este cel al unei femei în vârstă de 77 de ani, Maria Tanasă, domiciliată în satul Arghira, comuna Preuteşti. Maria Tanasă are 1,60-1,65 m înălţime, aproximativ 50 de kilograme, constituţie slabă, ten măsliniu, iar la plecarea de acasă era îmbrăcată cu un cojoc din material sintetic de culoare muştar, cu o fustă neagră, era încălţată cu ghete din piele şi avea pe cap un batic de culoare neagră.  
Crsitina Anca Senic este numele unei tinere în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava, dată şi ea dispărută. Are 1,66-1,67 m. înălţime, 69 de kilograme, constituţie atletică, părul drept, de lungime medie, vopsit brunet. Cel mai probabil, la data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni de blugi albastru închis, pulover negru cu gri şi o geacă din fâş de culoare maro închis.  
Pe lista de dispăruţi a oamenilor legii se mai află şi doi bărbaţi, care nu au mai revenit la familiile lor, ultima dată când au fost văzuţi fiind în stare de ebrietate. Este cazul lui Toader Măria, în vârstă de 61 de ani, din comuna Horodniceni, are 1,70-1,79 m înălţime, constituţie atletică, în jur de 90 de kilograme, păr cărunt, ondulat, faţă ovală, şi la data dispariţiei era îmbrăcat cu o haină din stofă de culoare neagră, un pulover kaki şi o pereche de pantaloni din stofă de culoare gri. 
Un caz asemănător este cel al lui Pavel Viorel Paştina, în vârstă de 49 de ani, din comuna Boroaia. Are 1,70 m înălţime, 60-65 de kilograme, constituţie astenică, ten măsliniu, ca semne particulare având o cicatrice pe nas şi degetul arătător de la mâna dreaptă amputat. 
Persoanele care pot da relaţii despre dispăruţi sunt rugate să sune la numerele de telefon 0230.203161, 0230.203165 şi 0230.203005 sau sa ia legătura cu orice unitate de poliţie.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână, o tânără şi doi bărbaţi, dispăruţi fără urmă.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O bătrână, o tânără şi doi bărbaţi, dispăruţi fără urmă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei