Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 feb 2010 - Anul XV, nr. 39 (4330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Joi, la Iulius Mall

Peste 60 de persoane cu dizabilităţi psihice, în concursuri de tenis de masă şi baschet

Miercuri, 17 Februarie 2010 (12:52:22)

Peste 60 de persoane cu dizabilităţi psihice din judeţul Suceava vor participa joi, 18 februarie, la Iulius Mall Suceava - zona Atrium, începând cu ora 10:30, la concursuri de tenis de masă şi baschet, în cadrul „Special Olympics Romania - SOR la Suceava” - (SOR). Evenimentul este organizat de Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS). Prin această manifestare, organizatorii doresc să ofere o şansă reală persoanelor cu dizabilităţi psihice cu IQ sub 70 din judeţul Suceava, de a participa la o competiţie sportivă axată pe două discipline, abilităţi individuale de tenis de masă şi baschet.
La Olimpiadă s-au înscris zeci de tineri sportivi cu dizabilităţi psihice din judeţul Suceava, care vor evolua în faţa unui public numeros.
Organizatorii au declarat că, în premieră la Suceava, se sărbătoreşte „Anul European al luptei împotriva sărăciei şi a combaterii excluderii sociale”, în parteneriat cu Asociaţia Special Olympics România, Direcţia de Asistenţă Socială Suceava, Centrul pentru Educaţie Incluzivă Suceava, Centrul pentru Educaţie Incluzivă „Sf. Andrei” Gura Humorului şi Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava.
„La deschiderea Olimpiadei Speciale au fost invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale, specialişti în domeniul asistenţei sociale şi cinci delegaţii de tineri, proveniţi din cinci ţări ale Uniunii Europene: Austria, Bulgaria, Italia, Estonia şi Lituania, care se află la Suceava pentru a participa la proiectul de tineret SOMEE”, ne-a explicat preşedintele AREAS, Petru Vasile Gafiuc.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 60 de persoane cu dizabilităţi psihice, în concursuri de tenis de masă şi baschet .
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 60 de persoane cu dizabilităţi psihice, în concursuri de tenis de masă şi baschet5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei