Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2009 - Anul XIV, nr. 260 (4246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

Guvernul a alocat 5,15 milioane de lei pentru infrastructură şi baze sportive

Joi, 5 Noiembrie 2009 (15:39:08)

Guvernul României a alocat 5,15 milioane de lei pentru finanţarea mai multor proiecte de infrastructură şi pentru construcţia unor baze sportive în judeţul Suceava. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Daniel Cadariu, a precizat că în şedinţa din 4 noiembrie 2009, Guvernul a adoptat o hotărâre privind alocarea unei noi tranşe de bani pentru implementarea Programului de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural pe anul 2009, realizat prin intermediul Ordonanţei de Urgenţă nr. 7/2006.
Cadariu a spus că, din cei 5,15 milioane de lei, o sumă de 3,76 de milioane de lei a fost alocată pentru lucrările de infrastructură. Fondurile sunt destinate localităţilor Arbore, Bogdăneşti, Câmpulung Moldovenesc, Coşna, Dorneşti, Drăguşeni, Fântâna Mare, Frătăuţii Noi, Frumosu, Horodniceni, Iaslovăţ, Mănăstirea Humorului, Marginea, Moldoviţa, Ostra, Poiana Stampei, Pojorâta, Preuteşti, Râşca, Suceviţa, Stulpicani, Vadu Moldovei. Daniel Cadariu a spus că în cazul localităţilor Dorneşti şi Horodniceni sumele alocate sunt pentru investiţii noi privind lucrări pentru alimentare cu apă, respectiv construire poduri şi podeţe din beton armat, iar pentru celelalte localităţi fondurile sunt destinate lucrărilor în continuare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a alocat 5,15 milioane de lei pentru infrastructură şi baze sportive.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul a alocat 5,15 milioane de lei pentru infrastructură şi baze sportive0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Abureli electorale trimis de
( 5 nov 2009, 17:31:32
Acest anunt imi suna precum promisiunea pe care o facea acum 20 de ani de la balconul CC-ului tov Nicolae Ceausescu cum ca ar da inca 100 de lei la salarii si pensii. Se intampla in ziua in care cadea de la putere. Cine stie poate anul acesta mai asistam la caderea unui dictator. Marinar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei