Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2009 - Anul XIV, nr. 258 (4244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Bălan acuză încercarea grosolană de manipulare a opiniei publice prin sondaje

Marţi, 3 Noiembrie 2009 (14:46:32)

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, remarcă abundenţa de sondaje de opinie apărute pe piaţă în încercarea grosolană a adversarilor politici ai PD-L şi ai lui Traian Băsescu de manipulare a opiniei publice şi îşi exprimă convingerea că sucevenii, în înţelepciunea lor, nu le vor lua în considerare. Bălan se aştepta ca în această perioadă să existe dezbateri pe teme reale ale României şi nu doar pe marginea sondajelor de opinie. „Observăm zilele acestea că tema principală de campanie o reprezintă sondajele de opinie. Lipsesc cu desăvârşire dezbaterile pe teme reale care privesc candidaturile partidelor politice şi observăm că toate partidele se bat pe cei 2% din turul doi. E o încercare grosolană de manipulare a opiniei publice şi după cum se vede de la o poştă rezultatele sondajelor de opinie sunt în strânsă legătură cu cei care le comandă. În privinţa candidatului pe care îl susţine PD-L, Traian Băsescu, vedem că i se pun în cârcă vrute şi nevrute şi nu ne-ar mira ca în zilele următoare să auzim că este vinovatul principal al răspândirii gripei porcine în România”, a declarat Bălan. Secretarul general al PD-L Suceava s-a referit şi la aprecierile făcute de adversarii politici la adresa campaniei duse de democrat liberalii suceveni. „Văd că adversarii noştri politici fac o analiză, zic ei pertinentă, a campaniei electorale dusă de PD-L la Suceava şi ne bucură faptul că o consideră o campanie activă”, a încheiat Bălan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan acuză încercarea grosolană de manipulare a opiniei publice prin sondaje .
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Bălan acuză încercarea grosolană de manipulare a opiniei publice prin sondaje2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lol trimis de
( 3 nov 2009, 16:18:02
bravo ma. te citez: "rezultatele sondajelor de opinie sunt �n str�nsa legatura cu cei care le comanda" . La fel este si in cazul vostru; si nu uita ca sondajul de opinie este un instrument de manipulare si mai putin de informare.

Nenea de la sanatate si-a dat demisia pentru ca a creat prea multa panicare printre oameni. Iar basescu, in plina campanie electorala, nu cred ca isi doreste un astfel de eveniment.
2.   Nu cred ca era cazul... trimis de
( 3 nov 2009, 20:46:31
Incrancenarea politica e incrancenare politica, dar nu era cazul ca domnul deputat sa "atace", cu asa zis umor, problema iminentei epidemii de gripa AH1N1, dintr-un singur motiv: in conditiile in care gripa se extinde rapid si un focar puternic este deja in Iasi, iar Suceava nu e ocolita nici ea, a fost un act imprudent, ca sa nu spun altfel, adunarea a mii de oameni la un miting electoral, chiar in Iasi. Deasemeni, a sari la gatul unui reputat doctor care pe moment are o demnitate publica, numai fiindca a atentionat (fiind cea mai autorizata voce) despre riscul imediat pentru Romania in ce priveste aceasta gripa, este un act necugetat, chiar (sau, mai ales) daca vine de la omul cu cea mai inalta functie in stat. Cate imbolnaviri de cancer si alte boli grave ar fi putut fi evitate daca ar fi fost anuntat imediat pericolul exploziei de la Cernobal? Pe acest subiect, Sulfina Barbu a fost penibila in seara asta la un post TV, sustinand ca numai CSAT avea dreptul sa faca acest anunt!!!
3.   Sondaje! trimis de
( 4 nov 2009, 10:07:41
Nu conteaza cine le face,ci cine le numara!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei