Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mar 2009 - Anul XIV, nr. 62 (4048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Semestrul I

Activitatea a peste 1000 de cadre didactice, verificată de IŞJ

Marţi, 17 Martie 2009 (15:08:00)

Inspectoratul Şcolar Suceava a evaluat activitatea a peste 1000 de cadre didactice din judeţ în primul semestru al acestui an şcolar. Inspectorul şcolar general adjunct Vasile Monacu a declarat că pe parcursul primului semestru s-a evaluat activitatea a 1075 de cadre didactice, activitate care a fost apreciată cu calificative. 683 de dascăli au primit calificativul Foarte Bine în urma evaluărilor realizate de IŞJ, alte 128 de cadre au primit calificativul bine, în timp ce activitatea a 12 cadre didactice a fost apreciată de inspectori ca fiind satisfăcătoare. 143 de cadre didactice din judeţ nu au primit nici un calificativ, deşi activitatea lor a fost supusă evaluărilor. Vasile Monacu a precizat că în această situaţie se află cadrele didactice suplinitoare, precum şi pensionarii care au rămas la catedre, în special cei care lucrează în zonele izolate ale judeţului. „Abia am reuşit să-i aducem la catedră, dacă le-am fi dat calificativul Satisfăcător, probabil că ar fi plecat de la catedră”, a spus Monacu.

Inspectorul general adjunct Monacu a mai spus că „majoritatea dascălilor suceveni au deprinderi bune, însă există şi profesori care trebuie să-şi îmbunătăţească activitatea, profesori cu interes scăzut pentru cunoaşterea programelor”. Totodată, în urma inspecţiilor, s-a constatat că unii dascăli aveau planificări ale orelor copiate de la alţi colegi, sau din manuale şi nu erau adaptate conform cerinţelor specifice clasei la care predau.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitatea a peste 1000 de cadre didactice, verificată de IŞJ.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activitatea a peste 1000 de cadre didactice, verificată de IŞJ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei