Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 feb 2009 - Anul XIV, nr. 35 (4021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avarii

Ultimele ninsori au lăsat zeci de localităţi fără energie electrică

Vineri, 13 Februarie 2009 (14:42:21)

Ninsorile abundente şi vântul puternic din ultimele zile au lăsat fără energie electrică mii de suceveni. Cele mai afectate localităţi au fost cele situate în zona Suceava şi Fălticeni: Mitocu Dragomirnei, Dărmăneşti, Hînţeşti, Dumbrăveni, Horodniceni, Boroaia, Forăşti, Vadu Moldovei.

În noaptea de joi spre vineri nu au avut curent electric o parte din abonaţii din municipiul Suceava, Moara, Berchişeşti, Şcheia, Capu Codrului.

Vremea nefavorabilă a afectat 2 linii de joasă tensiune (parţial) şi 15 posturi de transformare, din 3 localităţi: 7 posturi în localitatea Văleni, unde au rămas nealimentaţi cu curent electric 260 consumatori casnici; 7 posturi în localitatea Găineşti, unde au rămas nealimentaţi cu curent electric 711 consumatori casnici şi un post de transformare în municipiul Suceava.

Şeful Centrului de exploatare Suceava a E.ON Moldova, Vasile Curelaru, ne-a declarat că problemele au apărut din cauza căderilor abundente de zăpadă, dar şi din cauza vântului care a bătut în unele zone cu peste 80 de kilometri la oră.

În unele localităţi, avariile produse de vremea nefavorabilă au fost remediate în doar câteva ore. Alţi consumatori au stat fără energie electrică toată noapte de joi spre vineri, până ce electricienii au depistat avaria.

 „E.ON a avut pregătite mai multe echipe pentru intervenţii. La această oră nu avem consumatori nealimentaţi cu energie electrică. Toate avariile au fost reparate până ieri dimineaţă”, ne-a mai spus Vasile Curelaru. Meteorologi au anunţat că în zilele următoare nu va mai ninge în judeţ, dar vor scădea temperaturile cu câteva grade.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimele ninsori au lăsat zeci de localităţi fără energie electrică.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ultimele ninsori au lăsat zeci de localităţi fără energie electrică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei