Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2008 - Anul XIII, nr. 114 (3795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiţie şi voie bună

Poştaşii din judeţ, la cea de-a 38-a ediţie a „Marşului Poştaşilor”

Duminică, 18 Mai 2008 (14:30:18)
Peste 100 de poştaşi din judeţ au luat startul la cea de-a 38-a ediţie a „Marşului Poştaşilor” –faza judeţeană, eveniment ce a avut loc, sâmbătă, pe stadionul orăşenesc Gura Humorului.Startul competiţiei l-au dat poştăriţele, cele 35 de participante având de mărşăluit pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri. Prima clasată a fost Rodica Moisa, de la Oficiul Poştal Rural Mecanizat Câmpulung Moldovenesc. Locul II i-a revenit Mihaelei Rotar, de la OPRM Suceava, în timp ce a treia treaptă a podiumului a fost adjudecată de Carmen Dănilă, reprezentanta OP Gura Humorului.Organizatorii şi sponsorii acestui eveniment au ţinut să premieze şi cea mai tânără participantă, Mioara Ilgnea –OPRM Fălticeni (22 de ani), precum şi cea mai în vârstă, Silvia Morariu –OPDC Rădăuţi (58 de ani).
La proba masculină, s-au înscris nu mai puţin de 88 de factori poştali, primii trei care au trecut linia de sosire urmând, ca şi în cazul probei feminine, să participe la faza regională, acolo unde vor da piept cu poştaşi din Iaşi, Vaslui şi Botoşani.În urma unui concurs destul de disputat, primii trei care vor reprezenta judeţul în întrecerea deja de tradiţie în breasla poştaşilor vor fi Radu Aromănesei –OP Siret, Bogdan Radu –OP Ostra şi Constantin Ilişoi –OP Cacica. Şi la această probă, au primit premii cel mai tânăr şi cel mai în vârstă participant, Andrei Beilic (21 de ani) –OPRM Suceava, respectiv Petru Hreniuc (60 de ani) –OPRM Câmpulung Moldovenesc. Lista premiilor puse la cale de organizatori în urma întrecerii de marş au cuprins şi categoria de <Cel mai tehnic> şi <Cea mai tehnică>, premii care le-au revenit factorilor poştali Ioan Nicsan –OPRM Suceava şi Carmen Dănilă –OPRM Câmpulung Moldovenesc. După festivitatea de premiere, cei aproximativ 200 de poştaşi prezenţi s-au întrecut la voie bună în restaurantul şi pe terasa pensiunii Bogdăneasa, acolo unde au  încins o petrecere care s-a prelungit până spre miezul nopţii. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poştaşii din judeţ, la cea de-a 38-a ediţie a „Marşului Poştaşilor” .
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poştaşii din judeţ, la cea de-a 38-a ediţie a „Marşului Poştaşilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei