Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Varianta Donţu pentru locuinţe mai ieftine pentru tineri

Luni, 12 Mai 2008 (17:51:04)
Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava, Ovidiu Donţu, a făcut public, luni, proiectul său pentru construirea de locuinţe mai ieftine pentru tineri.Donţu a prezentat, în conferinţă de presă, schema prin care municipalitatea şi dezvoltatorii imobiliari, precum şi firmele furnizoare de utilităţi pot deveni parteneri într-un proiect comun. Astfel, candidatul PSD a afirmat că municipalitatea ar contribui cu terenul, obţinut prin cumpărare sau în urma unei hotărâri de guvern, iar dezvoltatorul imobiliar ar construi jumătate dintre locuinţe pe criteriile economiei de piaţă, iar cealaltă jumătate în cadrul unui proiect cu valenţe sociale.  „Dezvoltatorul imobiliar asigură publicitatea, proiectul şi utilităţile, construcţiile edilitare, inclusiv grădiniţe, şcoli, locuri de joacă şi participă la un proiect social al primăriei. Terenul ar fi pus la dispoziţie gratuit şi locuinţele sociale ar fi cu 40 la sută mai ieftine”, a arătat Donţu. În proiectul său, Primăria ar condiţiona locatarii ca 10 ani aceste locuinţe să nu poată fi înstrăinate. „Prin acest concept unitar şi prin acest program de coordonare putem construi locuinţe cu 40 la sută mai ieftine, deoarece o parte din cheltuieli le preia dezvoltatorul”, a mai spus Donţu.Întrebat dacă asta ar însemna înlocuirea construcţiei de locuinţe prin ANL, Donţu a afirmat că proiectul său s-ar derula în paralel cu ANL, care se desfăşoară la nivel naţional.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Varianta Donţu pentru locuinţe mai ieftine pentru tineri.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Varianta Donţu pentru locuinţe mai ieftine pentru tineri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gaura din covrig trimis de
(12 mai 2008, 21:00:20
Bag seama ca ii prieste dontzoidului campania electorala.A inceput sa viseze frumos,drept care si-a propus sa ne minta si mai frumos. Vreau sa stiu ,cine l-a oprit ,in cei patru ani cat a fost consilier local, sa vina cu un proiect de hotarare in sensul initiativei prezentate mai sus? Sau nu stia ca tinerii se confrunta cu problema locuintelor? Poate ne spune domnul Dontu si numele firmei cu care se va incheia parteneriatul in cauza...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei