Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvăluiri de la PD-L

Cadariu dezvăluie modul în care „Gavril Mîrza şi acoliţii săi” au spoliat bugetul Consiliului Judeţean

Luni, 12 Mai 2008 (17:49:34)

PD-L prin vocea vicepreşedintelui organizaţiei judeţene, Daniel Cadariu, dezvăluie modul în care „Gavril Mîrza şi acoliţii săi” au spoliat bugetul Consiliului Judeţean în aceşti ani. Cadariu a dat exemplul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, care a achiziţionat locuinţe la preţ dublu faţă de preţul pieţei pentru copiii care au împlinit 18 ani şi care sunt externalizaţi din centrele speciale. Potrivit vicepreşedintelui PD-L Suceava, în perioada 2004-2006 Direcţia de Asistenţă Socială a cumpărat în municipiul Fălticeni opt apartamente şi două case pentru care a plătit în medie 40.000 de euro bucata. „Asta în condiţiile în care, la începutul anului 2006, conform unor informaţii de la o agenţie imobiliară din Fălticeni, un apartament cu superfinisaje s-a vândut la preţul de 26.000 de euro. În cursul anului 2005, urmărind anunţurile de la mica publicitate, rezultă că proprietarii de apartament din Fălticeni cereau sume cuprinse între 14.000-18.000 de euro bucata”, a precizat Cadariu.

 Vicepreşedintele PD-L Suceava a mai dat un exemplu privind modul în care au fost cheltuiţi banii la Consiliul Judeţean. „Amintim de acele drumuri judeţene care, după ce au fost reparate doi ani la rând cu sume imense şi după doi ani arătau la fel de rău ca înainte, au fost transferate la Drumuri Naţionale, au fost reabilitate şi modernizate şi astfel au fost ascunse acele inginerii financiare. Exemplul este DN 2E Spătăreşti-Păltinoasa-Solca- Marginea –Vicov. Un alt episod foarte cunoscut de toată lumea este înfiinţarea societăţii Bucovina Eco Term Gaz al cărei scop s-a dovedit a fi în final doar asigurarea unor salarii exorbitante directorilor de acolo”, a declarat Cadariu, care a adăugat că „după preluarea conducerii Consiliului Judeţean de către echipa PD-L cheltuirea banului public se va face în mod transparent şi cu respectarea prevederilor legale”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu dezvăluie modul în care „Gavril Mîrza şi acoliţii săi” au spoliat bugetul Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadariu dezvăluie modul în care „Gavril Mîrza şi acoliţii săi” au spoliat bugetul Consiliului Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei