Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 apr 2008 - Anul XIII, nr. 96 (3777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lipsă de reacţie

Cei zece copii premianţi, dar săraci, riscă să nu mai ajungă în tabără

Miercuri, 23 Aprilie 2008 (16:11:16)
Zece elevi cu situaţie foarte bună la învăţătură, dar care nu au posibilităţi materiale, riscă să nu mai ajungă în tabăra de la Bran, programată pentru perioada 30 aprilie – 4 mai, din lipsa banilor. Deşi s-a cerut ajutorul comunităţii prin intermediul presei, pentru a se aduna suma de 4.000 de lei, bani cu care aceşti copii ar putea sta o săptămână în tabără la Bran, nici o persoană nu s-a oferit să-i ajute. Cei zece minori sunt în evidenţele Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Tabăra este organizată de Agenţia de turism „Sunrise turism”. Direcţia de Asistenţă Socială Suceava asigură transportul dus – întors cu microbuzul până la Bran. Directorul general al Protecţiei Copilului, Gheorghe Straton, ne-a spus că instituţia pe care o conduce nu dispune de fonduri suficiente pentru astfel de activităţi. Copiii sperau ca oamenii cu suflet din Suceava să-i ajute cu orice sumă de bani pentru a putea să-şi plătească biletul pentru tabără. Mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale, când toţi oamenii încearcă să fie mai buni, mai darnici, copiii sperau ca o părticică din belşugul multora să ajungă şi la ei. Nu s-a întâmplat să fie aşa, deşi, atât în presa scrisă, cât şi la televiziune, s-a făcut cunoscut cazul celor zece copii premianţi, care îşi doresc să meargă pentru prima dată într-o tabără. Mai facem un apel către toţi sucevenii care doresc să facă un bine şi nu pot să se decidă către cine să se îndrepte bunătatea lor, să sune la Protecţia Copilului Suceava - 0230 520 172 sau la redacţia cotidianului „Monitorul de Suceava” - 0230 522 993, şi să-i ajute pe aceşti copii necăjiţi să plece în tabără.  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei zece copii premianţi, dar săraci, riscă să nu mai ajungă în tabără.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cei zece copii premianţi, dar săraci, riscă să nu mai ajungă în tabără5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei