Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 apr 2008 - Anul XIII, nr. 96 (3777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Explicaţii

Donţu explică de ce a scos pliantul anti-Lungu

Miercuri, 23 Aprilie 2008 (16:07:36)

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava, consilierul local Ovidiu Donţu, a explicat de ce a scos pe piaţă pliantul informativ în care-l critică pe contracandidatul său de la PD-L, Ion Lungu. Donţu a spus că prin acel pliant a dorit să informeze cetăţenii asupra risipei banului public făcută de actuala administraţie a municipiului Suceava şi a ţinut să precizeze că este singurul consilier local care a înţeles să comunice cu oamenii în mod direct. El a menţionat că nu ar fi recurs la acest gest dacă Lungu i-ar fi răspuns la întrebările legate de risipa banului public. „La începutul mandatului de consilier am depus un jurământ şi eu voi respecta acest jurământ şi această acţiune informativă face parte din acel jurământ depus de mine”, a spus Donţu.

 

Donţu a remarcat iritarea primarului Lungu la gestul său de a scoate pliantul informativ şi a promis că până la finele mandatului de consilier local va fi la fel de vigilent faţă de acţiunile contracandidatului său de la PD-L, astfel încât acestea să nu încalce legea.

„În timp ce eu am oferit pliante de informare trebuie să constat că domnul Lungu a  oferit în această perioadă gropi, praf, licitaţii nepotrivite, repartitoare. Iritarea domniei sale este explicabilă datorită faptului că a ascuns foarte multe lucruri sucevenilor risipind banii publici”, a menţionat social-democratul. „Mă rog ca bunul Dumnezeu să-l ierte pe domnul Lungu şi pe mine dacă am greşit cu ceva în această perioadă”, a încheiat Ovidiu Donţu.  Primarul Ion Lungu le-a bătut obrazul celor care au scos pe piaţă pliantul informativ, pe care l-a catalogat drept  material electoral spunându-le să le fie „de trei ori ruşine”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu explică de ce a scos pliantul anti-Lungu.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Donţu explică de ce a scos pliantul anti-Lungu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce abia acum trimis de
(23 apr 2008, 19:08:02
mai dontule de ce abia acum ai inceput sa apari cu aceste articole , de ce pana sa fii propus primar lumea nici nu auzise de tine si acum apari in presa in fiecare zi acuzandu-l pe lungu. eu nu sunt de partea nimanui si poate chiar te-as fi votat, dar la atatea acuze la adresa altora mi-am schimbat optiunea. de ce pana sa fii prrimar nu ieseai cu asemenea critice?
2.   Politia? trimis de
(23 apr 2008, 21:07:12
Nu cumva te-au cautat baietii cu ochi albastri si ai fugit repede la iar sa te explici?

3.   Ba a tot vorbit trimis de
(23 apr 2008, 23:45:26
din pacate, cu mici exceptii, chiar daca dontu a tot vorbit in anii astia nu prea a fost publicat. Noroc cu monitorul care a mai dat cate ceva. avea Basa dreptate cu tonomatul.
4.   Rusine trimis de
(24 apr 2008, 06:24:44
Se pare ca d-lui Dontu nu-i trece prin chelie nici un proiect sau plan de dezvoltare a urbei.El stie decat sa arunce cu noroi in ceea ce s-a realizat in Suceava in timpul mandatului d-lui Lungu.Consider ca acest om nu stie sa duca o campanie electorala civilizata.Nu l-as vota ,nici daca ar fi unicul candidat.

5.   Dontu trimis de
(24 apr 2008, 09:23:32
Tipu-i peibil! Nu asa se face campani d-le Dontu.Desi crezi ca esti un tip destept te remarci fiind slab pregatit si mai ales mojic.Nu ai invatat nimic din politica da c...at pe care o promoveaza PSD-ul lui Mirza.Mai mult decat un PROSTANAC nu pari a fi.Dreptate avea mos Iliescu cu unii ca si tine din PSD!!! Oricum nu esti bun de nimic si intre timp ti-am putut descoperi si caracterul de ca...cat.Rusine ca reprezinti tanara generatie a politicienilor roamani!
5.1  RE: Dontu trimis de
(24 apr 2008, 10:07:29
Politica mai de cacao ca pedele nu are nici un partid in tara asta, iar lungu este de zece ori mai slab pregatit decat Dontu. Te faci ca uiti ca lungu este un fost corigent de la L1?!! Asta este un om pregatit? Chiar trebuie sa ne conduca toti taranii? Adica in orasul asta nu se gaseste nici unul mai breaz ca lungu? Ce campanie a dus lungu in 2004, ai uitat? A venit numai cu acuzatii si injuraturi.Mi se pare normal sa fie atacat in acelasi fel.
6.   Dontu trimis de
(24 apr 2008, 10:01:56
Se remarca foamea de putere de la PSD. Acest DONTU, un nimeni celebru in opinia sa...(pt suceveni ramane doar un "nimeni") si-a gresit de la bun inceput strategia de a castiga simpatia sucevenilor, se stie, cainele care latra nu musca. Atat timp cat in orasul Suceava s-au facut schimbari majore in intreg mandatul dl Lungu, nu doar in campania electorala, cum vad ca se prcatica la alte formatiuni politice, degeaba apar acuzatii ca s-au risipit banii publici. Prin urmare, Lungu ramane in lipsa de contracandidati seriosi, unicul candidat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei