Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2008 - Anul XIII, nr. 44 (3725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Explicaţii

Liberalii se leapădă de „taxa Sulfina”

Vineri, 22 Februarie 2008 (13:20:56)
Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capră, a declarat, vineri, că taxa pentru prima înmatriculare nu a avut ca scop aducerea de bani la buget, ci limitarea numărului de maşini de ocazie importate.Capră, membru al Comisiei de buget finanţe a Camerei Deputaţilor, a spus că această taxă ar trebui să fie supranumită „taxa Sulfina” argumentând că aceasta a fost introdusă de fostul ministru PD al Mediului, Sulfina Barbu şi că liberalii sunt acuzaţi fără motiv de introducerea acestei taxe.„PD-L duce populismul şi demagogia la maxim pentru că a introdus o moţiune simplă pentru o taxă de care este responsabil un membru PD-L, fostul ministru Sulfina Barbu”, a spus Capră.El a reamintit că, atunci când legea s-a discutat în Parlament,  la aprobarea în Comisia de buget finanţe, PNL a propus un nivel redus al taxei, dar că, în urma votului PD şi PSD, cuantumul a fost crescut.„Când a ajuns la Comisia de buget finanţe, noi, liberalii, am venit cu o taxă micşorată, dar s-a ajuns la nivelul mai mare ca urmare a amendamentelor introduse de deputaţii PD şi PSD”, a spus Capră.Parlamentarul a subliniat că Guvernul trebuie să se conformeze angajamentelor europene şi că propune ca această taxă să fie pe principiul „poluatorul plăteşte”.„Nu s-a dorit ca această taxă să aducă bani la buget, ci de a descuraja importul de maşini de ocazie, ca să nu ajungem cimitirul de maşini al Europei”, a mai spus Capră.El a mai precizat că, din 2011, România va trebui să scoată din circulaţie autovehiculele non-euro. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii se leapădă de „taxa Sulfina”.
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liberalii se leapădă de „taxa Sulfina”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MICI OBSERVATII trimis de
(24 feb 2008, 19:45:30
deputatul capra este putin cam rupt de realitate: nu multi isi pot cumpara masini noi(ma refer la cele bune calitativ) si aleg ,logic,masini second.

logica deputatului este inexistenta, in fond starea economica a populatiei este un efect direct, nemijlocit, al conducerii romanilor de catre asemenea politicieni.

in concluzie : mai bine sa taca!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe de somon cu tarhon 400g somon 4 linguri vin alb sec400g cartofi fierţi30g unt1 leg. mare de tarhon verde1 leg. cozi de ceapă verde1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie1 ou200ml ulei2 linguri fãină± sare, piper Puneţi feliile de... Citeşte