Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2007 - Anul XII, nr. 287 (3658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distincţie

Bute, decorat de Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat, vineri, pe pugilistul Lucian Bute cu Ordinul Meritul Sportiv clasa I şi a primit din partea sportivului o pereche de mănuşi de box albe, pentru a le folosi în lupta politică. Pugilistul Lucian Bute a primit Ordinul Meritul Sportiv Clasa I „pentru evoluţia sa de excepţie, care a dus la câştigarea în data de 19 octombrie a titlului mondial profesionist, categoria super-mijlocie, versiunea WBF”, conform Preşedinţiei. După ce a primit decoraţia, Bute i-a oferit preşedintelui Băsescu o pereche de mănuşi albe de box. „Scrie pe ele că sunt pentru mine, iar Lucian spune că sunt bune pentru lupta politică”, a declarat şeful statului.

El a susţinut că, după Mihai Leu şi Lucian Doroftei, Lucian Bute este „un alt român care a făcut din lupta cinstită, din lupta dreaptă, din luptă, din performanţă, un mod de viaţă”. „Îţi mulţumesc mult pentru bucuria pe care ai adus-o românilor, cu certitudine mult mai multă decât aduc oamenii politici”, a arătat Băsescu. Preşedintele a mai spus că îşi doreşte ca Bute să îşi menţină titlul de campion mondial şi în cadrul meciului din februarie. „Poate gala din februarie va fi la Bucureşti sau în România”, a completat Traian Băsescu. La rândul său, Lucian Bute a declarat că este mândru că va boxa pentru România, şi că va face performanţă pentru ţară. Băsescu i-a transmis lui Bute că modestia sa impresionează mai mult decât performanţa sportivă obţinută.

Pugilistul Lucian Bute a devenit, în luna octombrie, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBF, după ce l-a învins prin KO tehnic, pe deţinătorul centurii, columbianul Alejandro Berrio, într-o gală disputată la Centre Bell din Montreal.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bute, decorat de Băsescu.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bute, decorat de Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei