Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2007 - Anul XII, nr. 285 (3656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Români în Europa

Chivu merge în optimile Ligii Campionilor

Echipa italiană Internazionale Milano, cu Cristian Chivu integralist, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), formaţia turcă Fenerbahce Istanbul, în etapa a cincea a grupei G a competiţiei. Golurile au fost marcate de Julio Ricardo Cruz '55, Zlatan Ibrahimovici '66 şi Jimenez '90+2. În celălat meci al grupei G, PSV Eindhoven a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia ŢSKA Moscova, prinul golul marcat de Farfan, în minutul 39.

Clasament: 1. Internazionale Milano - 12 puncte; 2. Fenerbahce - 8 puncte; 3. PSV Eindhoven - 7 puncte; 4. ŢSKA Moscova - 1 punct.

Ultima etapă, programează la 12 decembrie, meciurile PSV - Internazionale Milano şi Fenerbahce - ŢSKA Moscova.

Marica, gol inutil pentru Stuttgart

Atacantul Ciprian Marica a marcat primul gol pentru VfB Stuttgart în Liga Campionilor şi a adus victoria echipei germane, scor 3-2 (1-1), în partida disputată, marţi, pe teren propriu, cu formaţia scoţiană Glasgow Rangers, în etapa a V-a a grupei E. Marica a fost integralist şi a înscris golul victoriei, în minutul 85. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Cacau '45+2 şi Pardo '62, în timp ce pentru scoţieni au înscris Adam '27 şi B. Ferguson '70. VfB Stuttgart se află la primele puncte în actuala ediţie a Ligii Campionilor, dar nu mai are nicio şansă de calificare nici măcar în Cupa UEFA. În celălalt meci al grupei E, echipa spaniolă FC Barcelona a terminat la egalitate, în deplasare, scor 2-2 (1-1), cu formaţia franceză Olympique Lyon şi s-a calificat în optimile de finală. Golurile Barcelonei au fost marcate de Iniesta '3 şi Messi '58 din penalti, în timp ce pentru Lyon a înscris Juninho, în minutele 7 şi 80 din penalti.

Clasamentul grupei E este următorul: 1. FC Barcelona 11 puncte, 2. Glasgow Rangers 7 p, 3. Olympique Lyon 7 p, 4. VfB Stuttgart 3 p.

Partidele din ultima etapă se vor disputa la 12 decembrie după următorul program: Glasgow Rangers - Olympique Lyon şi FC Barcelona - VfB Stuttgart.

Ghioane, umilit chiar la Kiev

Echipa italiană AS Roma, cu mijlocaşul Adrian Piţ pe banca de rezerve, a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (3-0), formaţia ucraineană Dinamo Kiev, cu Tiberiu Ghioane integralist, în etapa a V-a grupei F, şi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Panucci '4, Giuly '32 şi Vucinici '36, '78, în timp ce pentru gazde, care au fost eliminate din toate competiţiile europene, a înscris Bangoura, în minutul 63.

În celălalt meci al grupei F, echipa engleză Manchester United, care era deja calificată în optimile de finală, a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia portugheză Sporting Lisabona. Golurile învingătorilor au fost marcate de Tevez '61 şi Cristiano Ronaldo '90+2, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Abel, în minutul 21. Deşi a fost învinsă, Sporting Lisabona a acces în Cupa UEFA.

Clasamentul grupei F este următorul: 1. Manchester United 15 puncte, 2. AS Roma 10 p, 3. Sporting Lisabona 4 p, 4. Dinamo Kiev 0 p.

Partidele din ultima etapă se vor disputa la 12 decembrie după următorul program: AS Roma - Manchester United şi Sporting Lisabona - Dinamo Kiev.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chivu merge în optimile Ligii Campionilor.
 Vizualizări articol: 629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chivu merge în optimile Ligii Campionilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei