Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2007 - Anul XII, nr. 246 (3621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FOTBAL PE PÂINE

Am trecut deja la Euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Ba da, s-au destupat şampaniile calificării, deşi eu îmi închipuiam, în naivitatea mea, că echipa bulgarilor nu-i chiar atât de nevolnică încât nici în ceasul al doisprezecelea să nu se mobilizeze cu un adversar în compania căruia, până nu demult, se contorizau doar golurile, victoria fiind de la sine înţeleasă. Ei bine, vecinii noştri au fost la câţiva metri, unsprezece, de a se face plenar de râs. Boala autogolurilor se pare că e contagioasă, albanezii fiind primii care au folosit cu succes acest procedeu pentru a pierde în tur cu olandezii. Oarecari simptome s-au manifestat şi la meciul cu noi, de la Tirana, când Kastrati i-a dat lui Dică o pasă de gol pe care nu ştiu câţi coechipieri i-ar fi oferit-o. De data asta s-au molipsit bulgarii, care au prezentat o formă mai complexă a bolii, completând autogolul cu un penalty de tip "Ovidiu Petre". Că lovitura de pedeapsă a fost ratată, asta ţine şi de faptul că adversarii erau şi ei în perioada de covalescenţă...

Însă, dacă nu dorim să ne îmbătăm cu şampanie, trebuie să spunem că această Bulgarie impotentă a fost considerată la începutul campaniei principalul nostru adversar! Ori, când nu eşti în stare să învingi în nici una din manşe Albania, n-ai cum să emiţi pretenţii la calificare. Desigur, îmbucurător este faptul că noi ne-am calificat pe mâna noastră, marii favoriţi portocalii privindu-ne din spate. Aşa că să-i lăsăm pe megieşii noştri în durerea lor, cum sperăm să ne lase şi ei în bucuriile noastre. Dar iată, sofiotul Florentin Petre a preluat încăpăţânarea cândva celebră a bulgarilor! De unde se părea că şi-a cam încheiat socotelile cu echipa naţională, revine ca variantă de avarie şi deblochează situaţia cu Luxemburg. Se pare că piticul e specializat pe echipe pitice, poate vă mai amintiţi golul său (cu capul!), unicul al partidei, la o insidioasă deplasare în Azerbaidjan. Dar de unde echipe mici la Euro?! Celălalt marcator, Marica, a reuşit să-i ia faţa lui Goian la numărul de goluri, doar importanţa lor ar mai rămâne de discutat, dacă are vreun rost. Piţurcă ştie, de fapt ştim cu toţii, spre deosebire de nemţii ăia de la Stuttgart, că Marica nu e un golgeter înnăscut. Are el nişte calităţi, are şi potenţial firesc de creştere, astea trebuie să-i fie exploatate. Dacă antrenorul Veh aşteaptă, aşa cum declara, ca la fiecare meci Marica s-o bage în aţe, atunci vor avea amândoi o problemă. Dacă aţi observat, până şi golul acesta simplu cu Luxemburg a fost înscris cu ceva emoţii, deşi avea în faţă trei sferturi de poartă, goală, el a trimis cam stângaci în zona în care portarul ar fi putut interveni. Să sperăm că la Euro va redeveni dreptaci!

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Am trecut deja la Euro.
 Vizualizări articol: 418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Am trecut deja la Euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei