Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2007 - Anul XII, nr. 246 (3621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Caz incredibil

Tânără nenorocită de un copil de 6 ani, care conducea un camion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

La numai 6 ani un copil s-a urcat la volanul unui autocamion. Era pe un ogor de pe care părinţii săi, ajutaţi de aproximativ 30 de persoane, culegeau cartofi.  Inconştient, tatăl, care a părăsit ogorul, şi-a lăsat fiul la volan pentru a muta maşina în zonele în care muncitorii aveau de încărcat cartofi. Camionul a trecut cu una dintre roţile din spate ale remorcii peste o tânără de 17 ani, care ajuta la cules. Fata s-a ales cu o dublă fractură de bazin.

Tatăl i-a lăsat maşina în viteză

Incredibilul caz s-a petrecut miercuri după amiază, pe un teren din apropierea municipiului Rădăuţi. Vasile Laurus, un bărbat de 39 de ani, din Milişăuţi, a cultivat cartofi pe terenul pe care îl avea în arendă. Miercuri, alături de soţie, copilul de 6 ani şi 30 de persoane pe care le-a angajat pentru a-l ajuta, a lucrat la culesul cartofilor. Când a trebuit să plece de pe ogor, a lăsat maşina în viteză, cerându-i fiului său de numai 6 ani să mute autocamionul dintr-un loc în altul. La un moment dat, copilul nu a observat că una din fetele din echipa tocmită la culesul cartofilor este între camion şi remorcă. Liliana Marcu, de 17 ani, din Frătăuţii Noi, a fost trântită la pământ şi călcată de una din roţile remorcii. Iniţial, poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au putut înţelege cum a fost posibil  ca un copil de 6 ani să fi condus, chiar şi pe câţiva metri, colosul. Zecile de martori de la faţa locului au confirmat însă cele întâmplate. Poliţiştii care cercetează cazul îl vor trage la răspundere pentru cele întâmplate pe Vasile Laurus, tatăl copilului.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără nenorocită de un copil de 6 ani, care conducea un camion.
 Vizualizări articol: 1240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Tânără nenorocită de un copil de 6 ani, care conducea un camion5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei