Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2007 - Anul XII, nr. 232 (3607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

QWAN KI DO

Sucevenii se pregătesc de mondiale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Cu o lună de zile înaintea Campionatului Mondial de Qwan Ki Do, ce va avea loc la Bucureşti, sportivii cluburilor sucevene HE PAI şi KIM BAO şi-au testat nivelul de pregătire la cea de-a doua ediţie a Cupei Botoşani. Competiţia, desfăşurată la nivel zonal a adunat un număr de 150 de practicanţi, ce au concurat pe două probe, tehnică şi luptă, la toate categoriile de vârstă existente în competiţiile de acest gen, de la copii de 6 ani la seniori. Ca şi la prima ediţie, sucevenii de la HE PAI, pregătiţi de Ovidiu Zegrea au reuşit să urce de mai multe ori pe podium, la proba de tehnică obţinând şapte locuri I, un loc II şi trei locuri III, iar la proba de luptă un loc I, un loc II si un loc III,  în timp ce elevii instructorului Mihai Constantinescu, de la KIM BAO au câştigat la proba de tehnică, două locuri II, iar la lupta un loc I, un loc II şi două locuri III. „Pentru noi această competiţie a fost binevenită, în special pentru sportivii ce sunt la începutul carierei, cei care au avut posibilitatea de a se acomoda cu atmosfera de concurs, iar pentru cei mai vechi în scopul acumulării experienţei pentru competiţiile oficiale. A fost o ocazie foarte bună să rulăm mulţi sportivi şi să vedem cum se comportă la o competiţie, cum îşi controlează emoţiile şi cum se concentrează în aceste condiţii”, a ţinut să precizeze Ovidiu Zegrea. În concurs s-au evidenţiat de la KIM BAO, Ştefana Bălineanu, locul I la tehnică şi la luptă, Luigi Ignat, locul I la tehnică, Adrian Bălineanu, locul I la tehnică şi II la luptă, Roberto Zegrea, locul I la tehnică, Aicha Daneliuc, locul I la tehnică, Alexandru Psebilschi, locul I la tehnică, Ana Maria Balan, locul I la tehnică şi Iulian Fodor, locul III la luptă, iar de la Kim BAO, Popinceanu Adina şi Băncescu Raluca, locul I la luptă, Handrescu Boghiu Ema şi Gheorghiu Cristina, locul II la tehnică, Andrei Alexandru şi Timofte Bogdan, locul II la luptă.

Trei suceveni la Campionatul Mondial de la Bucureşti

Cel mai în formă sportiv dintre cei care vor reprezenta România la Campionatul Mondial s-a dovedit a fi Vasile Andrei, de la clubul HE PAI Suceava, care are în palmares un titlu de vicecampion european cu echipa României, în 2005, în Franţa, campion naţional în 2004 şi vicecampion naţional 2005. Evoluţia lui este cu atât mai meritorie cu cât el vine după o perioadă foarte lungă de pauza datorată unei accidentări.

Următoarea acţiune de maximă importanţă pentru Qwan Ki Do-ul sucevean şi românesc este Campionatul Mondial, care se va desfăşura pe 2 – 3 noiembrie la Bucureşti,  acolo unde în afara concursului va avea loc o spectaculoasă gală demonstrativă, la care participa Maestrul Fondator al Qwan Ki Do-ului, PHAM XUAN TONG, alţi maeştrii, precum şi o demonstraţie a tuturor practicanţilor cu centura neagră din România. Pe lângă Vasile Andrei, clubul sportiv HE PAI mai are încă doi componenţi în lotul actual al României, Alexandru Girigan şi Mihaela Munteanu.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii se pregătesc de mondiale.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Sucevenii se pregătesc de mondiale1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează