Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2007 - Anul XII, nr. 232 (3607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

DINAMO

Au plecat în Suedia cu gândul să producă minunea

"

Antrenorul echipei Dinamo, Walter Zenga (foto), a declarat, marţi, înaintea antrenamentului ce precede plecarea spre Suedia, în vederea manşei retur a turului I al Cupei UEFA cu IF Elfsborg, că se confruntă cu unele probleme de lot şi s-a arătat nemulţumit că partida se va disputa pe teren sintetic. "Avem probleme de lot şi faptul că jucăm pe teren sintetic. Cristi Pulhac are o problemă la gleznă şi mai avem alte trei probleme minore la alţi fotbalişti, pe care sper să le rezolvăm în următoarele 48 de ore", a spus Zenga. Tehnicianul dinamovist speră ca jucătorii săi să se poată adapta la frigul din Suedia şi la terenul sintetic pe care se va desfăşura partida. "Mai avem două zile de antrenament pe teren sintetic şi trebuie să ne adaptăm mai ales că acolo e frig. Încercăm să abordăm meciul din perspectiva unei victorii. E un dezavantaj că jucăm pe teren sintetic, dar şi în Liga Campionilor se joacă aşa. E o diferenţă pentru că mingea trece mai repede, dar eu cred că la un asemenea meci va conta mai mult cum se va aşeza echipa decât terenul", a completat Zenga. Acesta crede că misiunea echipei Dinamo de a se califica în grupele Cupei UEFA a devenit "un pic" mai grea, deoarece campioana României trebuie să marcheze cel puţin două goluri. "Prima repriză s-a încheiat 2-1 pentru ei, să vedem cum se va încheia acum repriza a doua. Eu cred că am crescut mult în ultimele 15 zile, avem încredere în noi şi sunt şanse de calificare. Normal că calificarea se va juca în meciul retur, dar şi în cazul în care câştigam la Bucureşti era acelaşi lucru. Acum însă a devenit un pic mai greu pentru că trebuie să dăm două goluri, dar eu le-am spus băieţilor că au faţă să meargă mai departe", a adăugat antrenorul dinamovist. Zenga a afirmat că nici nu vrea să se gândească la faptul că Dinamo nu se va califica. "În cazul în care nu ne vom califica devine o problemă pentru că se va face o comparaţie cu anul trecut, dar nici nu vreau să mă gândesc la lucrul ăsta. Nu i-am subestimat pe suedezi, Dinamo nu subestimează pe nimeni, dar în ultima lună am avut vreme frumoasă, dar când am jucat cu Elfsborg a fost frig", a completat Zenga, care a menţionat că a glumit cu fotbaliştii săi atunci când s-a zvonit că şi-a dat demisia. Partida IF Elfsborg - Dinamo, contând pentru manşa retur a turului I al Cupei UEFA, se va disputa, joi, cu începere de la ora 20.00. În manşa tur, disputată pe Stadionul Naţional din Complexul Sportiv "Lia Manoliu, meciul s-a încheiat cu victoria scandinavilor, scor 2-1.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au plecat în Suedia cu gândul să producă minunea.
 Vizualizări articol: 522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au plecat în Suedia cu gândul să producă minunea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează