Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2007 - Anul XII, nr. 232 (3607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

RAPID

Sfaturi pentru suporterii lui Nurnberg veniţi la Bucureşti

"

Site-ul oficial al echipei germane 1.FC Nurnberg, fcn.de, a realizat un buletin informativ pentru suporterii care vor face deplasarea la Bucureşti, pentru meciul cu Rapid, spunând că România este o ţară ospitalieră, dar, ca peste tot, sunt hoţi de buzunare şi legi ciudate. "Bucureşti sau Parisul estului are circa două milioane de locuitori şi se află la aproximativ 1.600 de kilometri de Nurnberg. Apropos, «dumm» în limba română înseamnă prost, iar «glueck» noroc, asta ca să nu existe neînţelegeri. România este o ţară foarte ospitalieră, cu oameni amabili. Ca peste tot, sunt hoţi de buzunare sau sunt oameni care vor să vă păcălească”, se arată pe site-ul citat. Potrivit fcn.de, aproximativ o mie de fani germani îşi vor susţine echipa la meciul programat joi. „Aproximativ o mie de fani, un număr mai mare rămânând fără bilete, vor încuraja echipa în micul, dar căldurosul stadion «Valentin Stănescu»”, a adăugat fcn.de. Fanilor germani le este recomandat să schimbe bani doar la casele de schimb valutar sau la ATM-uri şi în „niciun caz să nu schimbe la oricare «feţe» dubioase de pe stradă”. Suporterii germani sunt sfătuiţi să nu umble în grupuri mici, deoarece fanii giuleşteni ar putea sări la bătaie: „Vă recomandăm să nu vă aflaţi în grupuri mici, îmbrăcaţi cu însemnele clubului german, în special în cartierul Giuleşti şi în zonele de lângă stadionul «Valentin Stănescu». În trecut, potrivit datelor de la poliţie, fani paşnici au fost atacaţi de către suporterii rapidişti. Vă rugăm să fiţi atenţi şi să nu vă lăsaţi provocaţi. Căutaţi poliţiştii de proximitate, care vor fi numeroşi, dar care, ca în orice ţară din Europa de Est, sunt foarte radicali în ceea ce priveşte intervenţia în forţă. Să fiţi atenţi că suntem vizitatori într-o ţară ciudată cu diferite legi”. Site-ul german a adăugat că România este cea mai săracă ţară membră a Uniunii Europene. "Cu un salariu mediu de aproximativ 500 de euro, România este, în continuare, cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană”, arată sursa citată, care îi anunţă pe fanii care vor face deplasarea cu maşinile personale, că acestea trebuie dotate, conform unei legi intrate în vigoare la data de 1 decembrie 2006, cu extinctoare.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfaturi pentru suporterii lui Nurnberg veniţi la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Sfaturi pentru suporterii lui Nurnberg veniţi la Bucureşti3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează