Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2008 - Anul XIII, nr. 188 (3869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

Dinamo, încă o victorie smulsă cu forcepsul

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), formaţia CS Otopeni, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii I, în care golul victoriei dinamoviştilor a fost înscris de Marius Niculae, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În minutul 3, Florin Manea a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, Pârvu a deviat balonul cu capul până la Cosmin Moţi, care a deviat cu mâna până la Hristu Chiacu şi balonul s-a lovit de tibia fotbalistului împrumutat de Dinamo la CS Otopeni după care a intrat în plasă.

Dinamo a restabilit egalitatea în minutul 8, în urma unei faze controversate. Adrian Cristea a centrat în careu, de unde Ionel Dănciulescu a reluat defectuos şi mingea a fost deviată spre poartă de fundaşul Patrick Gerhardt Nyamma. Portarul Igor Pirgov a oprit balonul pe linia porţii, însă arbitrul de centru Marius Avram, la semnalizarea tuşierului Nicolae Marodin, a acordat gol.

În minutul 33, două erori comise de Lobonţ şi Moţi au făcut ca balonul să ajungă la Chiacu, care a trimis mingea, cu latul, de la aproximativ 11 metri, pe lângă poarta goală.

În minutul 37, Dănciulescu a scăpat singur spre poartă şi a şutat pe jos însă portarul portarul formaţiei CS Otopeni a respins cu piciorul.

Oaspeţii au intrat în avantaj în minutul 45, după ce mingea degajată de Bogdan Lobonţ a ajuns la Florin Bratu şi atacantul dinamovist l-a învins pe Pirgov, cu un şut la firul ierbii, din interiorul careului.

În minutul 69, portarul Lobonţ a ieşit în marginea careului şi a luftat, iar în cădere l-a faultat pe Chiacu. Arbitrul Marius Avram a dictat lovitură de pedeapsă, care a fost transformată de acelaşi Chiacu.

Atacantul Ionel Dănciulescu a nimerit bara transversală în minutul 74, după ce a reluat cu capul o centrare primită de la Boştină.

În minutul 77, jucătorul venezuelean Gualbert Campos a debutat în Liga I, după ce l-a înlocuit pe Gabriel Boştină.

În minutul 82, Scarlatache a trimis cu capul balonul spre poartă, profitând de o ieşire inoportună a lui Lobonţ, şi fundaşul Lucian Goian a respins de pe linia porţii.

Dinamo a preluat, din nou, conducerea în minutul 83, în urma unui şut puternic expediat de Marius Niculae, de la aproximativ 13 metri de poartă.

 

Rednic: „Mi-au ieşit peri albi”

Antrenorul Mircea Rednic a declarat că fundaşii centrali Lucian Goian şi Cosmin Moţi i-au "scos peri albi".

"Sunt trei puncte importante, e o victorie importantă pentru noi şi vreau să îmi felicit jucătorii pentru că au avut puterea să câştige un meci pe care, zic eu, l-am dominat de la un capăt la altul. Era de aşteptat ca jucătorii de la Otopeni care au venit de la noi să joace cu ambiţie împotriva noastră. Dacă la meciul trecut i-am lăudat pe Moţi şi Goian, astăzi mi-au scos peri albi. În continuare mai avem multe lucruri de pus la punct, dar până la meciul cu Rapid sper să reuşim. Aştept acest meci cu mare nerăbdare", a spus Rednic.

Mircea Rednic a precizat că el a fost cel care l-a dorit pe jucătorul Hristu Chiacu însă nu l-a mai găsit după ce a preluat din nou pe Dinamo. "Despre jucătorii împrumutaţi la Otopeni e păcat că nu au avut aceeaşi ambiţie şi atunci când erau la Dinamo. În ceea ce-l priveşte pe Chiacu, este un jucător pe care eu l-am dorit la Dinamo, dar pe care nu l-am mai găsit aici şi din cauza căruia am fost înjurat de suporteri. Sunt mulţumit de toţi jucătorii noi, Trebuie să avem răbdare cu ei, pentru că şi Thiago, şi Marius Niculae şi Campos se antrenează de puţin timp cu echipa şi e normal să apară nesincronizări. Aşa vrea să joc cu trei atacanţi, dar nu pot, deocamdată", a menţionat tehnicianul.

 

Urziceniul s-a distrat la Târgu Jiu

Echipa Unirea Urziceni a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-1 (2-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu.

În minutul 12, Pandurii a rămas cu un jucător mai puţin în teren, portarul Răzvan Stanca fiind eliminat după ce l-a faultat pe Raul Rusescu. Arbitrul Cristian Balaj a acordat penalti la această fază pentru Unirea Urziceni, care a transformat lovitura de departajare, un minut mai târziu, prin Bogdan Mara.

Unirea Urziceni a majorat scorul în minutul 30, prin Tibi Bălan, care a înscris cu un şut din centrul careului după o centrare a lui Bordeanu.

Marius Onofraş a marcat pentru 3-0 în minutul 53, cu un şut la vinclu de la circa 28 de metri.

George Galamaz a înscris în minutul 69 pentru 4-0, după ce a reluat cu capul de la şase metri o centrare a lui Todoran.

Golul de onoare al echipei Pandurii a fost înscris de Cosmin Tilincă, în minutul 73. Spectatorii au aplaudat ironic reuşita fostului jucător de la Gloria Bistriţa şi au cântat "Nu-i nimic, nu-i nimic, mai greşim şi noi un pic".

În minutul 77, Dinu Todoran a marcat pentru Unirea Urziceni, ducând scorul la 5-1.

 

Dan Petrescu spune că scorul reflectă situaţia din teren

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat că scorul reflectă realitatea din teren, deoarece formaţia sa a avut multe ocazii.

"Când echipa câştigă 5-1 în deplasare e frumos. N-am mai făcut-o de când antrenam Sportul Studenţesc şi câştigam cu 4-0 sau 5-1 prin deplasări, dar cu Unirea nu am reuşit niciodată să câştig de o asemenea manieră. Eu zic că a venit la timp pentru că noi nu am început campionatul foarte bine. Ştiam că va fi un meci greu dar am avut şi şansă şi l-am făcut uşor când Pandurii au rămas în zece şi am obţinut acel penalti. E clar că acel moment a dezechilibrat jocul. Dar noi am rămas concentraţi şi ne-am creat ocazii, puteam să înscriem şi mai multe goluri dar când marchezi cinci goluri în deplasare cu cinci jucători diferiţi poate fi şi un nou record pentru că nu este uşor", a spus Petrescu.

Dan Petrescu a declarat că Pandurii Târgu Jiu este o echipă bună, dar care a prins o zi mai slabă.

Tehnicianul Unirii crede că arbitrul a procedat corect la faza penaltiului. "Au zis şi cei de la Pandurii că dacă fundaşul lăsa mingea să intre în poartă atunci se lăsa legea avantajului şi nu mai lua portarul cartonaş roşu şi era 0-1 dar se juca 11 la 11. Dar fundaşul nu avea de unde să ştie, însă faza a fost foarte clară şi nu este niciun dubiu", a adăugat Petrescu.

 

Neagoe: „Îmi este ruşine”

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat că este pentru prima oară când îi este ruşine.

"Ruşine mai mare ca azi nu am păţit niciodată nici ca jucător nici ca antrenor. Este prima dată când îmi este ruşine. Chiar dacă am început jocul de la 1-0 şi în zece oameni, trebuia să avem o altă dăruire şi nu am avut. Noi în acel moment am şi depus armele şi am renunţat la luptă. De aici şi toate celelalte şi în repriza doua se rugau probabil să se termine meciul. Jucătorii au căzut psihic şi nu au mai fost aceiaşi. Dacă jucam în 11 era altceva şi alt rezultat dacă nu era acel penalti şi acea eliminare. Dar acesta e fotbalul s-a făcut penalti şi de acolo s-a rupt meciul. E vinovat şi antrenorul şi jucătorii pentru că noi suntem cei care venim la stadion şi ne antrenăm pentru joc. Dar în minutul 12, când rămâi în 10 oameni şi eşti şi condus nu se mai poate vorbi de o tactică şi de ceea ce faci în timpul săptămânii", a spus Neagoe.

 

Argeşul, prima victorie în campionat

Formaţia FC Argeş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Braşov, în ultimul meci din etapa a III-a a Ligii I.

Unicul gol al partidei a fost înscris, în minutul 5, de Youssouf Kamara, care a trimis mingea în poartă din 5-6 metri, după o centrare de pe partea dreaptă.

FC Argeş a rămas în inferioritate numerică în minutul 90, când Ionuţ Cazan a fost eliminat, după ce primit două cartonaşe galbene, pe primul pentru tragere de timp şi al doilea pentru un fault.

La partidă au asistat aproximativ 13.000 de spectatori.

Meciul a fost precedat de un concert de o oră al formaţiei Boney M, prilejuit de împlinirea a 55 de ani de la înfiinţarea FC Argeş.

 

Clasamentul Ligii I este următorul:

1. Rapid Bucureşti 3 3 0 0 6-0 9 (+3)
2. FC Vaslui 3 3 0 0 5-1 9 (+3)
3. Oţelul Galaţi 3 2 1 0 7-3 7 (+1)
4. Dinamo Bucureşti 3 2 1 0 5-3 7 (+4)
5. CFR Cluj 3 2 0 1 6-1 6 (+3)
6. Unirea Urziceni 3 2 0 1 8-4 6 (+3)
7. Steaua Bucureşti 3 2 0 1 4-2 6 (+3)
8. Universitatea Craiova 3 2 0 1 5-4 6 (0)
9. Gaz Metan Mediaş 3 1 1 1 7-4 4 (-2)
10. FC Argeş 3 1 1 1 4-4 4 (-2)
11. FC Timişoara 3 1 1 1 5-6 4 (+1)
12. FC Braşov 3 1 0 2 2-3 3 (0)
13. Farul Constanţa 3 1 0 2 3-5 3 (0)
14. Gloria Bistriţa 3 1 0 2 2-4 3 (0)
15. Pandurii Târgu Jiu 3 0 1 2 2-9 1 (-5)
16. Gloria Buzău 3 0 0 2 0-5 0 (-6)
17. Poli Iaşi 3 0 0 3 1-7 0 (-6)
18. CS Otopeni 3 0 0 3 3-10 0 (-6).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamo, încă o victorie smulsă cu forcepsul.
 Vizualizări articol: 532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dinamo, încă o victorie smulsă cu forcepsul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei