Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2014 - Anul XIX, nr. 51 (5560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Laboratorul de anatomie patologică şi morga Spitalului Suceava vor fi renovate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava va demara curând investiţia de reamenajare şi renovare a laboratorului de anatomie patologică şi a morgii, a informat ieri directorul adjunct medical, dr. Tiberius Brădăţan, care a arătat că în momentul de faţă se lucrează la elaborarea caietului de sarcini, urmând ca din luna mai să înceapă lucrările efective. Brădăţan a arătat că cele două sectoare necesită lucrări de igienizare, extindere şi dotare cu mobilier şi aparatură, care ar urma să fie finalizate în termen de trei luni de la data demarării lucrărilor.

Adjunctul Spitalului Suceava a adăugat că laboratorul de anatomie patologică va fi mutat într-un alt spaţiu, mai mare, amenajat cu mobilier modern şi dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie. Pe de altă parte, morga va continua să funcţioneze în spaţiul actual, unde pe lângă modernizări se vor îmbunătăţi şi circuitele. Şi asta, deoarece conducerea spitalului doreşte să creeze o recepţie, astfel încât rudele persoanelor decedate care vin să ridice cadavrele să aştepte în condiţii civilizate, şi nu afară, ca până acum. La morgă, investiţiile vizează inclusiv sala frigorifică şi de autopsie. Tot aici, conducerea Spitalului Suceava are în vedere şi crearea unei zone separate pentru preluarea cadavrelor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laboratorul de anatomie patologică şi morga Spitalului Suceava vor fi renovate.
 Vizualizări articol: 1323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Laboratorul de anatomie patologică şi morga Spitalului Suceava vor fi renovate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 5 mar 2014, 11:34:30
Domnule Bradatan , vad ca doriti sa iesiti din ce in ce mai mult in presa cu urmatoarele modernizari ce se vor face in spital.
Pana acum a fost tot meritul dumneavoastra ? Sau poate va pregatiti de o campanie electorala pentru primarie? Sau poate vreti sa spuneti ca toata modernizarile facute in spital pana acum, sunt facute tot de dumneavoastra?
2.   Sperantza.... trimis de
( 5 mar 2014, 15:20:08
Domnu Bradatan sa dea Dumnezeu sa traiasca multi ani de acum incolo pe ce functzie vrea dumnealui, si sa le scoata invidia din capatani altor edili invidiosi de preferat in timpul unei consultatii la urgentze....
Rautatea nu are limite in general dar undeva sus exista cineva care le vede pe toate.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei