Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 108 (5315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Duminică seara

Scandal provocat de un consumator de droguri, la Urgenţele Spitalului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr de 21 de ani, consumator de etnobotanice, a ajuns duminică seară la Spitalul Suceava, unde din cauza agitaţiei extreme provocate de droguri a declanşat un adevărat scandal.

Tânărul a fost adus la unitatea sanitară cu ambulanţa, în jurul orei 18.00, după ce a acuzat o stare de rău general. El era însoţit de prietena sa, iar din primele investigaţii medicale şi din declaraţiile celor doi a rezultat că tânărul de 21 de ani consumase substanţe interzise cu câteva zile în urmă.

La un moment dat, în timp ce se afla la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru a fi examinat, tânărul a început să se comporte neadecvat, fiind preluat de poliţişti şi dus la Spitalul de Psihiatrie din Burdujeni. „Pacientul nu era violent, însă era foarte agresiv verbal. A înjurat pe toată lumea, a alergat prin spital, fiind nevoie de mai mulţi poliţişti pentru a-l ţine şi a-l împiedica să-şi facă rău lui sau celor din jur. Fiindcă era foarte greu de liniştit, pacientul aflându-se şi sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dispus internarea lui Psihiatrie”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Spitalului Suceava, medicul urgentist Tiberius Brădăţan.

În acest caz, cercetările au fost preluate de ofiţerii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava. Din primele date rezultă că tânărul de 21 de ani a cumpărat etnobotanicele dintr-un apartament din cartierul Obcini al municipiului Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal provocat de un consumator de droguri, la Urgenţele Spitalului Suceava.
 Vizualizări articol: 1528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scandal provocat de un consumator de droguri, la Urgenţele Spitalului Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde ajunge asceasta natiune ? trimis de
(14 mai 2013, 22:52:18
e plina suceava de droguri si de drogati unde e politia de ce nui aresteaza nu egzista club discoteca sa nu gasesti droguri ce e asa de greu ? sau asa sant ordinrlr de sus sa ne extermine usor usor si sigur .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei