Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2012 - Anul XVII, nr. 248 (5153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

DSP

A expirat data limită de depunere a dosarelor pentru concursul de rezidenţiat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

20 de dosare au fost depuse la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava pentru concursul de rezidenţiat din acest an, până ieri, 22 octombrie, ultima zi de înscrieri. Aşa a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Adrian Popescu, potrivit căruia nu este exclus ca pentru cele 40 de posturi disponibile la nivelul judeţului numărul de candidaţi să fie şi mai mare în condiţiile în care înscrierile se pot face şi la DSP-urile din alte judeţe.

La Suceava, din cele 20 de dosare depuse la Direcţia de Sănătate Publică, 14 sunt pentru domeniul medicină şi şase pentru medicină dentară.

Concursul de rezidenţiat va avea loc pe 25 noiembrie şi oferă absolvenţilor de medicină 40 de posturi în spitalele din judeţ, în specializările medicină şi farmacie.

 

15 posturi scoase la concurs de Spitalul Suceava

La Spitalul Suceava sunt disponibile pentru medicii rezidenţi trei posturi în specializarea obstetrică-ginecologie şi câte unul pentru secţiile de cardiologie, medicină internă, gastroenterologie, neonatologie, oftalmologie, pediatrie, pneumologie, radiologie şi imagistică medicală, recuperare-balneologie, reumatologie, urologie şi oncologie medicală.

La Spitalul Fălticeni este vacant câte un post în specializările medicină de urgenţă, anatomie-patologie, cardiologie, neonatologie şi psihiatrie.

La Spitalul Rădăuţi este liber câte un post în specializările medicină de urgenţă, cardiologie, medicină internă, oncologie medicală, în timp ce la Spitalul Câmpulung Moldovenesc sunt disponibile un post în specializarea anestezie-terapie intensivă şi unul în specializarea boli infecţioase.

Spitalul Vatra Dornei a scos la concurs opt posturi pentru medicină de urgenţă, boli infecţioase, epidemiologie, medicină internă, neonatologie, neurologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, iar Spitalul Gura Humorului un post la secţia anestezie-terapie intensivă şi unul la pediatrie.

 

Patru posturi libere la Direcţia de Sănătate Publică

Direcţia de Sănătate Publică Suceava are pentru rezidenţi trei posturi vacante de medic epidemiolog la Compartimentul de Supraveghere Epidemiologică şi Control al Bolilor Transmisibile, Compartimentul de Asistenţă Medicală şi Programe şi Compartimentul de Evaluare şi Promovare a Sănătăţii, şi un post de medic igienist la Compartimentul Inspecţia şi Controlul Factorilor de Risc în Mediul de Viaţă şi Muncă.

În domeniul farmacie sunt libere patru posturi la unităţile de profil din Spitalul de Psihiatrie Siret şi spitalele din Fălticeni, Rădăuţi şi Vatra Dornei.

De precizat că, în afară de aceste posturi, la concursul de rezidenţiat pe loc Ministerul Sănătăţii pune la dispoziţia absolvenţilor de medicină 2.211 locuri. La fel ca anul trecut, concursul de rezidenţiat se va desfăşura descentralizat, în şase centre universitare din ţară: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Tg. Mureş, Timişoara şi Craiova, pentru toate domeniile, respectiv medicină, medicină dentară şi farmacie.

„În funcţie de medie, absolvenţii concursului de rezidenţiat pot opta pentru un post sau un loc”, a precizat Adrian Popescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A expirat data limită de depunere a dosarelor pentru concursul de rezidenţiat.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A expirat data limită de depunere a dosarelor pentru concursul de rezidenţiat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei