Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2012 - Anul XVII, nr. 248 (5153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

PP-DD Suceava şi-a desemnat primii candidaţi pentru alegerile parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a Partidului Poporului – Dan Diaconescu şi-a desemnat primii candidaţi pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Preşedintele interimar al PP-DD Suceava, Traian Tudor, ne-a declarat că până în momentul de faţă au fost stabiliţi candidaţi în opt din cele zece colegii pentru Camera Deputaţilor şi în trei din cele patru colegii pentru Senat.

Partidul lui Dan Diaconescu îi va avea candidaţi pe inginerul Bogdan Păstrăv, în Colegiul 2 Suceava (care include şi cartierul Burdujeni), medicul veterinar Lăcrămioara Vieru – Colegiul 3 Cajvana – Şcheia, omul de afaceri Constantin Bulaicon – Colegiul 4 Fălticeni, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Aurel Daicu – Colegiul 5 Dolhasca – Mălini, şi oamenii de afaceri Sorin Isopescu – Colegiul 6 Rădăuţi, Marin Buraciuc – Colegiul 7 Vicov – Putna şi Brînduşa Humeniuc – Colegiul 8 Siret. Tot pentru Camera Deputaţilor va candida şi consilierul judeţean Cioată, acesta fiind nominalizat candidat în Colegiul nr. 9 Vatra Dornei.

Liderul PP-DD Suceava a mai spus că la Senat vor candida fostul lider al PC Suceava, Costel Ignătescu – Colegiul Suceava, şi oamenii de afaceri Vasile Mustea – Colegiul Fălticeni şi Costel Enea – Colegiul Rădăuţi – Siret.

Preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava a PP-DD a precizat că în cursul acestei săptămâni vor fi desemnaţi şi candidaţii pentru Colegiile de deputaţi nr. 1 Suceava şi nr 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, precum şi pentru Colegiul de Senat din zona de munte a judeţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PP-DD Suceava şi-a desemnat primii candidaţi pentru alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 2399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 4 voturi
PP-DD Suceava şi-a desemnat primii candidaţi pentru alegerile parlamentare2.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai de capul lor. trimis de
(23 oct 2012, 12:05:39
Daca acestia sunt candidatii PP-DD , partidul asta a ajuns mai rau decit in perioada lui Artene Adrian. Probabil ca s-au vindut celor de la PDL pe trei lei. In conditiile astea electoratul PP-DD va trebui sa se reorienteze sau sa stea acasa. PRONOSTIC PARLAMENTARE 2012 ; 6% pntru PP-DD in judetul Suceava.
2.   Sau poate ca nu ... trimis de
(23 oct 2012, 14:29:59
Cel putin sunt nume noi fata de ce am vazut la ceilalti ...n-au mai dormit in front pana acum ...Merita sa le dam si lor o sansa ....
3.   NUME NOI????? trimis de
(23 oct 2012, 15:13:08
Care nume noi ? Ignatescu, Mustea, Bulaicon? Se vede ca nu stii care-i treaba.
4.   Comentariu trimis de
(23 oct 2012, 17:56:35
Nu-i cunosc pe toti insa unii chiar merita sa fie alesi.La colegiul 6 Radauti de exemplu este o persoana cu initiativa ,om de afaceri ce a dat de lucru la multa lume.Daca ar fi toti ca domnul Isopescu treaba ar merge foarte bine.Succes deplin !
5.   Mai vorbim dupa alegeri... trimis de
(30 oct 2012, 22:30:19
Eu am convingerea ca excluderea "omului de afaceri" Adrian Artene, din partid, va aduce rezultate mult mai bune, la alegerile parlamentare. Multa lume ocolea PP DD-ul, din cauza acestui escroc ordinar, care se dadea drept "om de afaceri" In realitate, este un semianalfabet, iar hotia, minciuna si "teapa" stau la baza vietii sale. Daca nu o avea pe sotia sa, care este judecatoare la Tribunalul Suceava, "omul de afaceri " Adrian Artene, se afla de mult dupa gratii. Este un mare merit, a domnului Dan Diaconescu, ca a reusit sa scape de acest escroc. Eu sunt convins ca pe aceasta cale, domnul Dan Diaconescu, poate ajunge departe, cu partidul sau. Mai ales in Suceava, unde lumea este saraca dar onesta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei