Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2012 - Anul XVII, nr. 248 (5153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Gemenii Dario și Neluțu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Există un site de sport usagoals.com, unde în orice secundă a zilei poți urmări orice transmisiuni sportive vrei, din orice sport și de pe oricare continent. Majoritatea evenimentelor beneficiază de transmisiuni paralele, astfel încât un meci poţi să-l vezi fie pe un canal indian, fie american ori portughez. La "Europeanul" de fotbal de astă-vară erau şi câte 29 de televiziuni preluate de site pentru acelaşi meci. Săptămânile trecute, am încercat chestia de două ori, cu meciuri româneşti din campionatul de fotbal românesc din România. Rezultatul? Canci! Ultima oară a fost la meciul Rapidului, de vineri. Imposibil. Transmisiunea fie se încărca vreo 4-5 minute, pentru ca apoi s-o ia de la capăt după 10-12 secunde de imagini live, fie nu pornea deloc, pe oricare din cele 3 transmisiuni paralele. Aşa că n-am avut bucuria, desigur sadică, de a-l vedea pe Neluţu-Sabău-cel-trist încă mai trist decât este el în mod obişnuit. A trebuit, aşadar, tot vineri, să mă mulţumesc cu hohotele de râs pe care mi le-au declanşat neisprăviţii lui Dinamo la primul din cele două goluri. Vă mărturisesc că n-am mai râs cu lacrimi de la celebrul film "High Anxiety" al lui Mel Brooks de acum vreo 30 şi ceva de ani. A fost mai întâi băiatul ăla din portă care a luat-o de tehui, hauhui, pe teren, în căutarea mingii care se lovise tot de el. Intrat în posesie, a crezut că a rămas singur pe toloacă, privind în zare către chestii numai de el ştiute. negrul ăla care depăşise mult linia de fund a avut timp să se oprească, să revină la pas în teren, apoi să-i ia fraierului obiectul, după care, ca bonus, să-l mai dea şi de vreo două ori cu dinţii de gazon, din fentă. Ba încă şi pe un fundaş care parcă era la înot sincron cu panarama de portar. Restul de driblinguri, şutul şi golul au venit firesc pentru ca spectacolul să fie deplin orice echipă normală, condusă de oameni normali, a doua zi şi-ar fi anunţat dizolvarea. Dinamo, desigur, nu. La Rapid, Neluţu şi-a anunţat plecarea. La Dinamo, Dario - nu. După Neluţu, probabil că la Rapid va reveni ştiuta veselie, poate şi performanţa. La Dinamo, e bine aşa cum este. Plecarea lui Dario ar aduce poate performanţa. Dar nu-i mai importantă veselia spectatorilor?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gemenii Dario și Neluțu.
 Vizualizări articol: 916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gemenii Dario și Neluțu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei